• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
  • Hjem
  • Fottøy
  • Alfa Orre A/P/S GTX, M's
Gore-Tex
Art. nr.505-951-0910

Alfa Orre A/P/S GTX, M's

Ultralett og ultrakomfortabel!

Orre er en fantastisk komfortabel og utrolig lett fjellstøvel som passer til alt fra turer i skogen til middels krevende fjellturer.

Farge

Størrelse

-17%
2899 ,-

3499 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Alfa

Størrelsesguide

Bytte og retur

Orre er lillebroren til den suksessfulle Bukk. Orre er en litt lavere modell.

Det som er spesielt med Bukk og Orre er den utrolig komfortable passformen og den lave vekten. Orre veier kun 540g(!).

Orre har, i liket med Bukk, Alfas nye, vedlikeholdsfrie yttermateriale som heter Alfa Air™. Dette gir lav vekt og svært gode pusteegenskaper. Ekstra forsterkning rundt hele støvelen sikrer slitestyrken. Gore-Tex®-membranen gjør den fullstendig vanntett og pustende, så føttene holder seg tørre under alle slags forhold.

Doble sett med låsekroker forenkler individuell tilpasning og stramming av lissene.

Orre A/P/S har grovmønstret yttersåle og ultralett EVA-mellomsåle som gir lav vekt og gode støtdempende egenskaper. Yttersålen er myk, men har god torsjonsstivhet og sørger for stabilitet i de mest utfordrende terreng.

Med i JAKT sin test av lette jaktstøvler (7, 2017). Les hele testen her

ALFA AIR™
Alfa Air™ består av to laminerte lag. Det ytterste materialet er perforert PU som er svært slitesterkt og vedlikeholdsfritt. Det andre laget kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra god pusteevne, elastisitet eller ekstra isolasjon.

Gore-Tex®
Vanntett og isolerende lagkonstruksjon som holder deg tørr på føttene, samtidig som det puster. I denne modellen er det benyttet Gore-Tex Performance Comfort som er en membran som ofte brukes i høye hiking-modeller hvor man ønsker ekstra god pusteevne. Vann blir selvsagt sperret ute, samtidig som svetten på innsiden enkelt fordamper ut.

Grip A/P/S yttersåle
A/P/S står for Alfa Pro Series. I denne skoen er det benyttet en spesialtilpasset gummiblanding som gir særdeles godt feste både på våte og tørre underlag. Grip APS er spesialutviklet for Alfa skoene i samarbeid med Vibram® og sørger for optimalt grep. Den består av definerte knotter som gir et sikkert grep i ujevnt terreng og den definerte kanten rundt sålen gir godt feste på stein og grus. Helpartiet er også utformet slik at godt feste også er sikret i nedoverbakker.

Passform og støtte
Denne modellen har en tett og stødig passform. Rund hælfasong som gir minimal risiko for gnagsår.

Snøresystemet består av fire låsekroker på hver støvel. På den måten kan man få strammet lissene ordentlig over vristen, rundt ankelens bøyepunkt, samt over selve skaftet. Dette gir god fleksibiltet for en miks av stram/løs snøring avhengig av din fot og dine preferanser.

Spesifikasjoner:
Vekt: 540 g pr sko/støvel (EU 42)
Skafthøyde: 14.0 cm (EU 42)Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte