Superdeal
Art. nr.FBPEAK6000

Falkeberg PEAK 6000 Series Dunpose

Temp. grense - 10°C

• Senterglidelås
• Unik kuldekrave for minimalt varmetap
• Superkomfortabel og varm

Størrelse

1199 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Falkeberg

Bytte og retur

Falkeberg Peak 6000 Series er en skikkelig dunpose-godbit. Dette er godt valg for deg som ønsker en god og varm sovepose til bruk på vår, sommer og høst. Den vil til og med være en god turkamerat ned til -10°C.

Yttertrekket er laget i 10D ripstop nylon for god slitestyrke, mens innerstoffet er mykt og behagelig 10d nylon. Det er rett og slett veldig deilig å ligge i denne soveposen.

Glidelåsen er plassert i senter. Dette er genialt om du også ønsker å ha posen tredd på deg når du sitter utenfor teltet og koser deg på kjølige kvelder. Den er også selvfølgelig laget av YKK som er verdens ledende glidelås-produsent. Dobbel glidelås gjør at det er enkelt å lufte både fra topp og bunn.

Kuldekraven på denne posen er helt unik. Den er ekstra bred noe som gjør at du minimerer varmetapet ved at den varme luften inne i soveposen forblir inne i soveposen.

Opphengsløkker i bunn sørger for enkel lufting underveis og etter turen.

Størrelser:
Regular: For personer inntil 180cm
Long: For personer inntil 195cm

Temperatur:
Temp-grense menn: -10°C
Temp-grense dame: -5°C

Tekniske data:
Skulderbredde: 78cm (REG), 83cm (LONG)
Dunkvalitet: Andedun 80/20 650 fillpower
Vekt: ca 950g (reg), ca 1000g (Long)
Ytterstoff: 10D nylon ripstop
Innerstoff: 10D nylon

Falkeberg utvikler friluftsprodukter tilpasset Nordiske forhold og Nordisk klima. Produktutviklingen er basert på kunnskap og erfaring fra utallige turer i norsk natur. Kortest mulig vei fra produsent til forbruker gir høy kvalitet til svært gunstig pris.