• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
  • Hjem
  • Outlet
  • Norrøna by Alfa Seim W
Art. nr.454-700-4540

Norrøna by Alfa Seim W

Ideell sko for byfolk som også er turfolk

Størrelse

-53%
699 ,-

1499 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Alfa

Størrelsesguide

Bytte og retur

Seim og Kvikne er komfortable og lette fritidssko som fungerer like godt på kontoret, trikken og i parken. Skoen føles myk og god på foten. Den spesialutviklede sålen sikrer godt og stabilt grep på sti og grus, samtidig som den gir god demping på asfalt og brostein. Skoen passer like godt på kafèbesøk og trilletur som aktiv fritid. Egen damelest tilpasset dameføtter.

Bred passform
Godt volum i fremfoten garanterer deg god bevegelsesfrihet for tærne og en rund hælfasong gir minimal risiko for gnagsår.
Hel-vidde: Bred
Forfot-vidde: Bred
Tåboks-høyde: Normal

NB: Skoene er romslige i størrelsen, så er du i tvil går du ned en størrelse. Lars hos oss bruker 42 2/3 eller 43, men i disse skoene passer 42 perfekt. Det samme gjelder dameskoene

Anatomisk innersåle
Anatomisk utformet innleggssåle i pustende materiale med god oppsugingsevne som holder føttene tørre og behagelige. Skumkonstruksjonen har støtdempende egenskaper som motvirker slitne føtter og gir god komfort. Sålen har antibakteriell overflate for å motvirke lukt

Alfa-yttersåle
Formstøpt Alfa-såle med god slitestyrke og demping. Sålemønsteret fungerer godt på varierte underlag. Det gode grepet er viktig for at du skal gå behagelig i de fleste terreng.

Forsterking på tå og hæl
Tå og heærforsterking som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.

Spesifikasjoner:
Vekt: 320g (str 42)
Skafthøyde: 6,5cm

Norrøna By Alfa

A/S Norrøna skofabrikk er en tradisjonsrik skofabrikk som har produsert kvalitetssko i mer enn 100 år. I 1990 overtok Alfa Norrøna og samlet all produksjon på fabrikken å Brandbu.  Nå relanserer Alfa Norrøna sko og tar steget inn i byen med disse urbane skoene.