Art. nr.A20-NO-25K

Satmap Active 20 Norway Edition

Den ultimate aktivitets GPSen er blitt oppgradert og det vil du elske!
6999 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Satmap Active 20 Norway Edition

Dette er den ultimate aktivitets GPS for de som ønsker det tøffeste og det beste! Enten du skal på fottur, sykkeltur, kajakktur eller klatretur så er denne GPSen for deg. Enheten kan enkelt betjenes med hansker og votter da det er robuste knapper og touchskjerm! Touch funksjonen kan slåes av etter ønske. 

Active 20 har fått en mye mye raskere prosessor slik at navigasjon og scrolling går som en lek! Navigasjon og funksjoner responderer superraskt slik at du ungår irritasjon.

Den er også mye slankere enn sin gamle storebror noe som gjør at den ligger lett i hånden.

Stor skjerm
Active 20 har en stor høyoppløst skjerm på 3,5", som er en av markedets største. Skjermen er svært lyssterk slik at du får med deg alle detaljene som er nødvendig. Samt at den bruker GorillaGlass slik at man unngår riper og skader.

Høydemåler, barometer og kompass
En selvfølge for alle GPSer i toppklasse har denne høydemåler og barometer slik at man ikke kun baserer seg på GPS signalene da disse kan avvike litt. Elektronisk kompass er også på plass.

IP68 - Vanntett
Active 20 har blitt oppgradert med IP68 spesifikasjonen, slik at den er helt vanntett og kan nå brukes i all slags vær hele året! Ta med GPSen ut på vannet eller i ruskeværet uten å være redd for at den blir ødelagt!

Kart over Norge medfølger
Med i pakken følger det med 1:25,000 kart over HELE Norge og en nøyaktighet ned til bare 1 meter. Innebygget er det også et barometer for nøyaktig måling av lufttrykk og høyde, hvilket gjør dette en GPS du bare må ha med deg på tur.

Utrolig nøyaktig
Active 20 kan ta inn opptil 32 satelitter, slik at man får en nøyaktighet på UNDER 1 meter!

God batteritid
Active 20 har meget god batteritid og bruker et 5000 mAh LiPol oppladbart batteri som standard, skulle du gå tom for batteri er det også mulighet for å bruke vanlige AA batterier som backup, slik at man alltid finner veien. (Ekstra utstyr)

Wi-Fi og Bluetooth
Med Bluetooth Smart og Wi-Fi  åpner man for mulighet for å koble denne til en sykkelcomputer eller pulsmåler slik at man får ennå flere funksjoner! I tillegg er det utrolig enkelt å oppdatere enheten ved bruk av Wi-Fi slik at du alltid har den nyeste programvaren!

For de litt mer avanserte brukerne er Active 20 utstyrt med rødt baklys for bruk i mørket, samt at den er også NVG kompatibel. MGRS gridfunksjon sammen med mange andre avanserte innstillingsmuligheter.

Ruter
Planlegg turen i godstolen hjemme før du reiser ut, da får du en god og sikker turopplevelse. Turer fra UT.no, Google Maps, Bergportal og Geocaching kan enkelt lastes inn på Active 20 slik at du enkelt kan legge inn nye flotte turer!


Følger med i pakken:
- Billader
- 5000 mAh LiPol oppladbart batteri
- Komplett kart over HELE Norge (1:25,000)

Spesifikasjoner:
- Freescale IMX6 1GHz processor
- 220 MB Ram
- 455 MB Flash minne
- u-Blox M8 32 channel multi-GNSS receiver (GPS/GLONASS/GALILEO/SBAS, etc.)
- IP68 sertifisert

Dimensjoner: 7.1cm x 14cm x 3.5cm
- Vekt: 310g (ink batterier)
- Skjermstørrelse: 8.7cm / 3.5 in
- Skjermoppløsning: 480 x 320 (HVGA)

Les mer om Satmap Active 20 her: (Engelsk)

-Teknisk dokumentasjon

-Bruksanvisning v1.0

-Quick Start Guide