Art. nr.SSOD-1NP

Soto Multifuel, MUKA Stove

Multifuel MUKA stove fra Soto
2199 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Soto er janpansk kvalitet på sitt beste.

Soto produserer bare brennere og derfor er de også en av verdens absolutt beste produsenter på dette. Produktene har de siste årene fått en rekke prestisjefylte priser som f.eks. "Backpacker Editors Choice Snow Award, Editor's Choice Outdoor Magazine, Good Design Award og Backpackers Editor's Choice Award. Sist gullvinner og beste kjøkken ved Outdoor messen i Tyskland 2012.

Produktene er gjennomtenkte ned til minste detalj, og det er nesten med ærefrykt man tar i bruk sin Soto for første gang. Muka multibrenner er en revlosjoneende nyhet. Den brenner like rent på vanlig blyfri bensin som på renset bensin.

Vekt: 164 g

Effekt: inntil 4650 w

Forbruk: 0,5 l pr time på full effekt (blyfri bensin) everes med; slange, pumpe, verktøy og bæreveske.

NB! Brennselflake er tilbehør.

Dette er det den kjente eventyrer og ekspedisjonsmann Tormod Granheim sier om Muka bensinbrenner:

"Jeg reiser mye, og er helt avhengig av et godt kjøkken når jeg er borte fra hjemme. Jeg er glad i bensin. Det er lett å få tak i, noe som er svært gunstig om en tur forutsetter bruk av fly, der man ikke får lov å sjekke inn gassbokser. Dessuten er det mye billigere enn gass, og søler mindre enn parafin. Noen ganger skjer det at det kommer produkter på markedet som redefinerer standarden. Soto Muka er et bra eksempel. Det er like lett å bruke som et gasskjøkken og leverer 4,5 kilowatt, vesentlig mer enn hva vi har vært vant til. Jeg kaller det 2.0. En ny og bedre opplevelse."

Relaterte produkter