VISER 1-10 (95)1 2 3 ... 10 Siste 100 per side

Arc’teryx - Evolusion in action

Arc'teryx slutter aldri å presse grensene for å oppnå kompromissløse løsninger som gir deg den optimale beskyttelse og glede av å være utendørs. Uansett vær.

Arc'teryx begynte som en kjelleroperasjon i 1989 i Canada med to klatrere som ikke fant godt nok utstyr på markedet – det umulige skulle bli mulig gjennom testing og feiling, mer testing og prøving. Klokketro på at alt, alltid kan lages bedre er grunnlaget for lanseringen av mange revolusjonerende teknologier og design for friluftslivprodukter.

Arc'teryx befinner seg i villmarken, i fjellene ved Canadas vestkyst. De skaper teknisk bekledning og utstyr, med et sterkt fokus på design, godt håndverk og høy ytelse.
Deres drivkraft er målsettingen om å skape klær og utstyr, som gir brukerne trygghet og selvtillit til å yte sitt beste i ekstreme forhold.

Fortsatt har Arc'teryx sin egen «Avdeling Q» hvor crazy ideer kan bli til virkelighet eller forkastes.

Varemerket er oppkalt etter ARCHAEOPTERYX LITHOGRAPHICA, det første krypdyret som utviklet fjær til å fly med. Den utfordret etablerte sannheter og var og er inspirasjonskilden til Arc'teryx

Arc'teryx er evolusjon i aksjon

Størrelsesguide