• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
\n\n","image":["https://www.hektapatur.no/pub_images/original/ultra-raptor-gtx-unisex-black-side-1.jpeg","https://www.hektapatur.no/pub_images/original/ultra-raptor-gtx-unisex-black-skra-2.jpeg","https://www.hektapatur.no/pub_images/original/ultra-raptor-gtx-unisex-black-skra.jpeg","https://www.hektapatur.no/pub_images/original/ultra-raptor-gtx-unisex-black-foran.jpeg","https://www.hektapatur.no/pub_images/original/ultra-raptor-gtx-unisex-black-bak.jpeg","https://www.hektapatur.no/pub_images/original/ultra-raptor-gtx-unisex-black-over.jpeg","https://www.hektapatur.no/pub_images/original/ultra-raptor-gtx-unisex-black-sale.jpeg"],"mpn":"LA26R-99","sku":"LA26R-99","productID":"LA26R-99","offers":{"@type":"Offer","priceCurrency":"NOK","price":1999,"url":"https://www.hektapatur.no/fottoy/fjellsko/dame/la-sportiva-ultra-raptor-gtx-unisex","availability":"http://schema.org/InStock"}}
  • Hjem
  • Merker
  • La Sportiva
  • La Sportiva Ultra Raptor GTX, Unisex
Gore-Tex
Art. nr.LA26R-99

La Sportiva Ultra Raptor GTX, Unisex

- Vår bestselgende tursko med Gore-Tex!
- Unisex-modell
- Endelig i helsvart :)

OBS: Små i størrelsen

Farge

Størrelse

1999 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om La Sportiva

Størrelsesguide

Bytte og retur

Dette er en unisex-modell av Ultra Raptor GTX, vår bestselgende tursko. Denne er i helsvart og går fra str 38 - 47.

Ønsker du å se flere sko til dame  i andre farger, kan du se de her:

Ønsker du å se flere sko til herre  i andre farger, kan du se de her:

Ultra Raptor GTX er skoen som blir brukt av alle deltakerne på 71° nord på TV Norge. Perfekt til turer i skog og mark og på fjellet, men også til trening eller konkurranser i krevende terreng hvor god demping og stabilitet er viktig. Modellen er utstyrt med La Sportiva sin mykeste gummiblanding og Gore-Tex membran.

Sett på 71 grader nord 
Ultra Raptor GTX er en av skoene fra La Sportiva som blir brukt i 71 grader nord. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at denne skoen er perfekt å bruke i terrenget.

100% vanntett
Gore-Tex membran sørger for å holde vann på utsiden av skoen. OBS: Pløsen og polstringen rundt ankel har ikke vanntett Gore-Tex membran. Dette materialet kan trekke til seg vann og bli vått dersom man ferdes i veldig vått terreng. Dersom pløsen blir våt kan vannet trekke ned i skoene, men det betyr ikke at skoene lekker og det er dermed ikke grunn til reklamasjon. Det er slik konstruksjonen er bygget opp på denne modellen og slik den har vært i alle år.

Meget godt grep
Sålen er egenutviklet av La Sportiva og er den sålen som har best feste. FriXion XF ultra sålen gir et glimrende grep selv på vått og sleipt underlag.

God demping og støtte
Ultra Raptor GTX er en sko med god demping, samtidig som den er meget vridningsstabil.  

Teknisk informasjon:
Vekt: 410 g per sko(str 42)
Lest: Normal/bred
Yttersåle: FriXion XF "ultra sticky" såle med "Impact brake system"

Passer til både herre og dame.

PS: Husk at disse er litt små i størrelsen, så har kan du trygt gå opp 0,5 til 1 størrelse iforhold til hva du normaltsett brukerHva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Litt små i størrelsen. Gå opp 0,5 - 1 størrelse.

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte