Om oss
Priser inkl. mva

Om oss

Hekta på Tur – det ligger mye entusiasme, engasjement og kunnskap bak dette navnet, og vi har satt oss noen ambisiøse mål.


Visjon:

Hekta På Tur skal gi kvalitets bevisste friluftsfolk, nybegynnere og “fjellfanter” en bedre naturopplevelse.


Forretningsidè

—Hekta På Tur skal ha et selektivt og smart innkjøp av kvalitets produkter, slik at forbrukeren får et godt utvalg av gjennomtestede produkter.

Gjennom ærlig og god produktinfo, høy teknisk og visuell standard, ekstrem kundeservice og svært effektiv logistikk skal forbrukeren få en rå kjøpsopplevelse!


Kun de beste produktene

Vi har plukket «sukkerbitene» fra over 90 av verdens ledende produsenter av friluftsutstyr for å sette sammen det optimale sortimentet for deg – og vi er stolte av resultatet! Her finner du utstyret du trenger fra de tøffeste ekspedisjoner og til hyggelige helgeturer. Vi står inne for kvaliteten på produktene våre, og dersom du ikke skulle være fornøyd når du undersøker varen etter at du har mottatt den, kan du benytte vår 100 dagers åpent kjøp tilbud (se kjøpsbetingelser for mer info og betingelser).


Kvalitet fremfor kvantitet
Vi mener at det er viktig å legge litt ekstra i det å kjøpe inn frilufts artikler, det hjelper ikke å kjøpe en billig sovepose hvis du fryser i den eller et billig telt dersom det blåser overende i første vindkast. Uansett vær er det i dag ingen grunn til å bli hverken kald eller våt på tur. Kvalitetsutstyr til friluftsliv skal vare lenge – kanskje 20 år (avhengig av bruken) og ja, det koster litt mer å kjøpe inn de riktige varene – men du verden så mye man får igjen for det.


Gi gode råd og tips
Vi i Hekta på Tur vil arbeide mye med «råd og tips» til deg som kunde. Under hver varegruppe vil du kunne finne nyttige råd og tips.


Inspirerende

Vi håper at vi kan inspirere våre kunder til å ta i bruk den fantastiske naturen vi har i Norge – ta deg en; Trugetur, Sykkeltur, Kanotur, Topptur, Skitur, Hiking tur, Kajakk tur eller bare en overnatting ute i det fri – Bare Kom Deg Ut!


Trygghet og god soliditet

Hekta på Tur AS (org.nr 916 154 593) er eiet av Pondius AS (org.nr 989 183 389). Vi holder til i nye og trivelige lokaler på Borgeskogen i Stokke kommune. Pondius AS er et familieselskap som ble etablert i 1989. Pondius AS har trippel A rating fra Soliditet i 2011 og 2012.

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
Tilbud
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.