Se hele vårt utvalg av Werner her!
Priser inkl. mva

Werner

WERNER PADDLES - ULTIMATE PADDLE PERFORMANCE

Werner Paddles er bygget på familien Furrers historie og minner. Allerede i 1965 kjøpte Werner Sr sin første glassfiberkajakk, men det var ett problem; det fulgte ikke med åre. Dermed bar det hjem til garasjen for å designe og lage sin første padleåre. Siden den gang har selskapet drevet kontinuerlig forskning og utvikling for å skape den perfekte padleåren. Det er Werners åreblad som i dag regnes som malen på hvordan en optimal åre skal se ut. De er forsøkt kopiert en gang av de fleste andre produsenter, men originalen er unik.  

Werner lover «Ultimate Paddle Performance». For å oppnå dette har Werner-årene en avansert design og uovertruffen komfort. Årene regnes i dag for å være noen av verdens absolutt beste, og kjennetegnes ved god komfort, lett svingvekt, jevne tak og god balanse. 

Alle Werner-årer er håndlaget i Sultan, Washington i USA, og deres fokus på detaljer, kvalitet og pålitelighet vil du føle i hvert eneste padletak. 

Werner åretrekk
WEBAGTOU
kr 599
Werner Skagit FG
WESKAFG
kr 1 699
Werner Tybee FG
WETYBFG
kr 1 699

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
Tilbud
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.