Art. nr.T3-BI-L

TUR Kløv Til Hund

• En solid sele som ligger under kløvsekkene
• Solid kløv med god passform!
• Selen kan brukes separat og egner seg godt til de fleste aktiviteter med hunden

Farge

Størrelse

1099 ,-

Valgt størrelse ikke på lager

Du er nå påmeldt.

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

TUR kløv er bygget på en solid sele som ligger under kløvsekkene noe som gjør at de vil holde seg mer stabile enn på en kløv med vanlig brystrem.

Kløven er laget av vannavstøtende slitesterk nylon , solide plastspenner og metalringer. Kløvsekkene er enkle å ta av og på ved behov, selen kan også brukes separat og egner seg godt til de fleste aktiviteter med hunden.
Selen har to ringer (1 i front , 1 på ryggen) og en "hempe" helt bakerst. Ringen oppe på ryggen til hunden er den vi anbefaler å bruke på hunder som er sterke eller trekker i båndet på tur. "Hempen" bakerst på selen er kun ment til bruk på hunder som ikke trekker eller gjør utfall. På ryggen finnes også et håndtak som er praktisk hvis hunden behøver hjelp

Om bruk av kløv:
Alle hunder kan bruke kløv uansett små eller store , de fleste hunder elsker kløven når de først har forstått konseptet og vil etter hvert assosiere det med TUR. Når du ønsker å introdusere kløven for første gang til hunden din er det viktig at man ikke går for hardt ut , start med korte turer og lite vekt og husk at det skal være lystbetont og morro for dere begge! Har du en unghund som ikke er utvokst så kan du bare sette på kløven for at den skal bli vant med å gå med den , fyll opp med en halvliters flaske på hver side slik at det blir litt vekt og at kløvsekkene bredder seg litt ut.  Det er mange meninger om hvor mye en hund kan bære , vi mener at kløven aldri skal veie mer enn en tredjedel av hundens vekt uansett hvor sprek og vant med kløv hunden er. Det er mye viktigere å unngå ubehag eller belastningskader enn det er at hunden skal bære mest mulig på tur, kløvTUR skal bare være gøy! 

SMALL: Brystmål 43-56cm og Halsmål 32-50cm , Kapasitet 5 Liter

MEDIUM: Brystmål 56-69cm og Halsmål 33-52cm , Kapasitet 9 Liter

LARGE: Brystmål 69-81cm og Halsmål 40-57cm , Kapasitet 12 Liter

X-LARGE: Brystmål 81-107cm og Halsmål 45-78cm , Kapasitet 16 Liter

Er du i tvil om du skal ha Medium eller Large så bør du velge Large.