Om oss

Det var en gang...

i 2012 at Hekta På Tur ble startet. Rune (daglig leder) hadde padlet Telemarkskanalen motstrøms i øs, pøs regn og fant da ut at det går an å ha det hyggelig på tur så lenge man har med seg skikkelig utstyr.

Siden den gang har visjonen vår vært å gi kvalitetsbevisste friluftsfolk, nybegynnere og "fjellfanter" en bedre turopplevelse. Det gjør vi gjennom å tilby deg et godt utvalg av gjennomtestede produkter som vi vet funker!

Vi ønsker å gi deg en RÅ kjøpsopplevelse helt fra du kommer inn i nettbutikken og frem til du har mottatt pakken.

Vi er også ekstremt opptatt av løse eventuelle problemer som måtte dukke opp når det gjelder reklamasjoner, returer og bytter.

 

Hekta På Tur AS
Borgeskogen 45 D, 3160 Stokke

Tlf: 974 75 536 | kundeservice@hektapatur.no

Org.nr 916154593 MVA

 
 

Hvem er vi

Rune

Anette

Lars

Lena

Magnus

Håkon

Bartek

Siri

Oda

Malin

Thomas

Kaja

Er du vår neste?

Hvorfor handle hos oss?

1. Lynrask levering

Alle ordre som kommer inn før 14:30 på hverdager blir sendt med Bring eller Helthjem den samme dagen. Du kan derfor oppleve å bestille noe klokken 14 og ha det på døra neste morgen.

2. Enda raskere returhåndtering

Vi garanterer at vi behandler ditt bytte/retur innen 24 timer etter at vi mottar pakken hos oss. Les mer om om garantien her.

3. Kun de beste produktene

Vi er veldig stolte av produktutvalget vårt. Vi har plukket ut "sukkerbitene" fra mange av verdens ledende produsenter av turutstyr, slik at vi kan tiilby deg det optimale sortimentet. Hos oss finner du alt til tøffe ekspedisjoner og til hyggelige dagsturer.

4. Kvalitet fremfor kvantitet

Skal du kjøpe turutstyr så kjøp noe du kan ha glede av i mange år fremover. Ja, det koster litt mer å kjøpe inn de riktige tingene, men du verden så mye mer du får igjen for det.

5. Inspirere og gi gode råd og tips

Norge har en fantastisk natur og vi håper at våre råd og tips kan være inspirerende og lærerike. Uansett hva slags type tur du planlegger, så er det viktigste at du kommer deg over dørstokkmila. Husk - Naturen kaller!


Hvor finner jeg Hekta På Tur?

Vi er en 100% norsk nettbutikk med kontor og lager i Stokke, Vestfold.
Adressen vår er:
Borgeskogen 45 D, 3160 Stokke

Her har vi også et Pick-up-point hvor du kan hente varene dine om du er i nærheten.