Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Hekta På Tur AS samler inn og behandler personopplysninger.

Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger hos oss, samt generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Hekta På Tur deler ikke personopplysninger med andre, eller bruker opplysningene til annet formål enn det som er angitt i denne personvernerklæringen.

Ansvarlig for behandling av personopplysningene

Hekta På Tur AS
Borgeskogen 41c
3160 Stokke

Tlf: 97 47 55 36

Org nr: 916 154 593

Hva er personvern?

Personvern handler om retten til et privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. 

Behandling av personopplysninger

For at du skal få handlet hos Hekta På Tur trenger vi dine kontaktopplysninger, slik som navn, adresse, e-post og mobilnummer. Overnevnt data må vi ha for å få sendt varene til deg, samt for å få kontakt med deg dersom det er noen spørsmål/problemer med bestillingen din. Dette er også informasjon vi må ha i forbindelse med regnskapsføring osv. Grunnlaget for dette finner du i GDPR artikkel 6(1) b) dvs. for at vi skal kunne oppfylle en avtale med den registrerte, altså med deg som kunde.

Din kontaktinfo vil derfor bli lagret hos oss så lenge det er påkrevd av gjeldene regnskapslov. Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Informasjon som ikke er relevant vil ikke bli lagret eller behandlet.

Vi benytter i så stor grad som mulig anonymiserte data, slik at vi kan bruke dette for å videreutvikle vår nettbutikk. Vi henter derfor statistikk om trafikk, atferd og kjøp.

Utlevering av personopplysninger

For å kunne drive en nettbutikk er vi avhengig av partnere til f.eks frakt og betalingstjenester.

Hekta På Tur selger, bytter eller videreformidler ikke våre kundeopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke eller at det er nødvendig for at vi skal kunne behandle din ordre og få sendt varene til deg.

Vi samarbeider med følgende servicepartnere for å kunne behandle ordre fra deg som kunde:

- Jetshop AB | Nettbutikksystemet, hvor du legger inn din bestilling

- Visma | Vårt interne regnskap og logistikksystem

- Bring | Transport av varer til deg som kunde

- Klarna | Betalingstjeneste

Sletting av personopplysning

Vi som bedrift har plikt til å legge til rette for at du som kunde hos oss får ivaretatt dine rettigheter slik som retting og slettting av personopplysninger. Vi skal også til en hver tid sørge for at opplysningene vi har registrert om deg har god kvalitet og er korrekte. Mer om dette finner du i Personvernprinsippene (se artikkel 5. i personvernforordningen). 

Som kunde hos oss har du rett til innsyn i de personopplysninger som hektapåtur.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til en hver tid be om å motta disse opplysningene. Samtidig kan du når som helst be oss rette eller slette personopplysningene dine, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldene lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Hvis du ønsker at personopplysningene dine skal slettes vil dette gjøres på en sikker måte.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Markedsføring

Vi sender ut nyhetsbrev via e-post slik at du som kunde kan motta ulike typer informasjon og tilbud fra oss. Å motta nyhetsbrev er frivillig, og du vil kun motta dette om du har gitt klart samtykke. Ønsker du ikke å motta nyhetsbrev fra oss lenger kan du enkelt melde deg av dette ved enten å kontakte oss eller ved å klikke på link for avmelding nederst i alle våre nyhetsbrev.

Informasjonskapsler (Cookies)

Cookies - Hva er det og hva brukes det til?

Vi i Hekta på Tur ønsker kontunuerlig å gi deg som kunde den beste opplevelsen, både før, under og etter en handel hos oss. Derfor benytter vi oss av informasjonskapsler (cookies) som er små tekstfiler som lagres i din nettleser. Disse informasjonskapslene inneholder data som gjør at nettsiden gjenkjenner deg igjen fra side til side og besøk til besøk. Noen av disse cookiene må være på plass for at nettbutikken skal fungere, f.eks at den husker hvilke varer du har lagt i handlekurven når du kommer til kassen, hvor du er på siden og om du chatter med oss eller ikke.

Vi samler inn og oppbevarer loggdata for å se hva våre kunder er opptatt av, slik at vi kan tilby et enda bedre produktutvalg. Dette inkluderer blant annet hvilke produkter og kategorier man klikker på, hvilke produkter man søker på osv. 

Vi benytter cookies for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til vår butikk, samt cookies for å kunne registrere deg og for å kunne gjennomføre en bestilling.

Hekta På Tur AS selger, bytter eller videreformidler ikke våre kundeopplysninger til tredjepart!

Informasjonskapsler vi benytter oss av

  • Addwish: Vi benytter Addwish for å kunne gjøre nettbutikken vår mer interssant for deg ved å vise personalisert innhold. Vi kan dermed gi deg bedre anbefalinger på relevante produkter for deg basert på tidligere besøk og kjøp samt hvilke produkter du har vært inne å sett på.

Endring av vår personvernerklæring

Hekta På Tur forbeholder seg retten til å endre personvernerklæringen til enhver tid. Den nyeste og gjeldende versjonen av personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på hektapåtur.no eller ved forespørsel. Dersom vi utfører større eller vesentlige endringer i vår presonverpraksis vil vi vasle deg om dette.

For mer informasjon  om dine rettigheter se datatilsynet.no