Bytte og retur
Priser inkl. mva

Bytte og retur

Dersom du ønsker å bytte eller returnere hele eller deler av din bestilling må du fylle ut skjemaet som fulgte med når du fikk varen. Dersom du ikke har dette skjemaet lengre kan du laste det ned i bunn av denne siden.

Generelt
Hos oss i Hekta På Tur kan du angre hele eller deler av kjøpet i 100 dager. Dette forutsetter at varen er ubrukt og at den returneres i original emballasje, samt at alle merkelapper henger på. Undertøy med brutt forsegling kan ikke returneres. Se her for mer informasjon.

Retur
Ved retur av en vare vil vi refundere beløpet så fort vi kan. Vi tilstreber å gjøre dette samme dag som vi mottar varen fra deg.

Refundering
Dersom du har betalt med kort vil pengene automatisk bli overført tilbake til ditt kort. Dersom du har valgt faktura vil den kanselleres dersom du ikke allerede har betalt. Hvis forfallsdato er før vi rekker å motta returen anbefaler vi at du betaler fakturaen for å unngå tilleggsgebyrer fra Klarna. Har du betalt fakturaen vil beløpet bli refundert. Du vil, etter at returen er mottatt, motta en e-post fra Klarna. I denne e-posten er det en link til et skjema du må fylle ut. Det er svært viktig at du fyller ut dette skjemaet, slik at Klarna kan refundere deg.

Bytte av vare
Passet ikke det du kjøpte? Det er ikke noe problem. Fyll ut skjemaet nedenfor med informasjon om hva du ønsker å bytte til, så sender vi deg riktig størrelse/vare.

Reklamasjon
Ved reklamasjon må du sende med et eget ark hvor du beskriver problemet med varen. Vi vil behandle dette i henhold til vanlige rutiner og i noen tilfeller er vi nødt til å sende varen til våre leverandører for nærmere undersøkelse.

Ferdig betalt returlapp
Send en e-post til retur@hektapatur.no med informasjon om ordrenummer og hva du ønsker å returnere. Vi vil deretter sende deg en ferdig betalt returlapp tilbake som du kan printe ut og teipe på pakken.

Bytte og returlapp-skjema

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
Tilbud
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.