• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute

Bytte og retur

Vi er utrolig stolte over vår 24 timers bytte og retur garanti! Det er veldig viktig for oss at du får en så positiv opplevelse som mulig ved et eventuelt bytte eller retur. Derfor har vi laget:

Hekta På Tur's 24 timers bytte- og returgaranti
Denne garantien er som følger:

1. Fri returfrakt ved bytte til tilsvarende produkt (89,- ved retur)

2. Du får tilsendt fraktlapp på mail samme dag som du ber om det (man-fre, 08-16)

3. Vi håndterer ditt bytte/retur innen 24 timer etter at vi mottar pakken hos oss

Garantien gjelder virkedager for bytte og returer som har benyttet vår retur-/fraktordning, samt korrekt utfylt bytte- og returskjema.

Tips

Vi benytter Klarna som partner for betaling og de har en veldig god app man kan bruke for å se sine kjøp osv. I denne appen kan du også melde i fra om du har returnert noe til oss og dermed vil din faktura bli pauset. Appen kan du laste ned her.

Generelt

Dersom du ønsker å bytte eller returnere hele eller deler av din bestilling må du fylle ut skjemaet som fulgte med når du fikk varen. Dersom du ikke har dette skjemaet lengre kan du laste det ned i bunn av denne siden.

Hos oss i Hekta På Tur kan du angre hele eller deler av kjøpet i 30 dager. Dette forutsetter at varen er ubrukt og at den returneres i original emballasje, samt at alle merkelapper henger på. Undertøy med brutt forsegling kan ikke returneres. Se vår nettside om Kjøpsinfo og kjøpsvilkår for mer informasjon.

Ferdig betalt fraktlapp ved bytte

Send en e-post til retur@hektapatur.no dersom du ønsker å få tilsendt en ferdig betalt fraktlapp. Oppgi ordrenummer og hva du ønsker å bytte i e-posten. Ved retur kan du få tilsendt fraktlapp med sporing av oss. Vi vil da trekke fra 89,- når vi refunderer din bestilling.

Du kan også sørge for frakt/frimerker selv og sende returen til Hekta På Tur AS, Borgeskogen 45 D, 3160 Stokke.  Ved retur av kajakk må du selv bestille/sørge for frakt tilbake til oss.


Retur

Ved retur av en vare vil vi refundere beløpet så fort vi kan. Vi tilstreber å gjøre dette samme dag som vi mottar varen fra deg.


Refundering

Dersom du har betalt med kort vil pengene automatisk bli overført tilbake til ditt kort. Normeltsett vil pengene være tilbake på konto dagen etter vi registrerer din retur, men det kan i følge Klarna ta opp til 5 virkedager. Dersom du har valgt faktura vil den kanselleres dersom du ikke allerede har betalt. Hvis forfallsdato er før vi rekker å motta returen anbefaler vi at du laster ned appen til Klarna og pauser fakturaen. Har du betalt fakturaen vil beløpet bli refundert. Mer info om dette vil du få på epost fra oss når vi har mottatt og behandlet din retur.


Bytte av vare

Passet ikke det du kjøpte? Det er ikke noe problem. Fyll ut skjemaet ovenfor med informasjon om hva du ønsker å bytte til, så sender vi deg riktig størrelse/vare. Dersom varen du ønsker å bytte til er dyrere må du bestille denne på vanlig måte i nettbutikken. Vi vil refundere deg for varene du returnerer. Bytte gjelder for tilsvarende produkt.


Reklamasjon

Ved reklamasjon må du sende med et eget ark hvor du beskriver problemet med varen. Vi vil behandle dette i henhold til vanlige rutiner og i noen tilfeller er vi nødt til å sende varen til våre leverandører for nærmere undersøkelse.

Bytte og returlapp-skjema