Art. nr.OU8567

Mountain Hardwear Lamina Z, Blaze

Temperaturgrense -26°C

Ny og forbedret utgave av den gode gamle Lamina -15

Størrelse

2699 ,-

Størrelsen er ikke tilgjengelig

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Nye Mountain Hardwear Lamina Z er arvtager av den legendariske Lamina serien. Alt er blitt mye bedre! Hva Mountain Hardwear har gjort er å ta den patenterte konstruksjons metoden for syntetisk fiber kjent fra tidligere modeller og kombinert dette med et nytt design og isolasjonssoner bare tidligere sett i soveposer i dun. 

Ved å legge til mer isolasjon hvor kroppen din blir kald og mindre isolasjon hvor du ikke trenger det, så har dette resultert i en lettere, mer pakkbar versjon av Lamina. Ergo mer varme for mindre vekt! Etter vår mening er dette kanskje verdens beste fiber poser!

Lamina Z Blaze er en sovepose for kalde turer eller for deg som uansett ikke vil fryse.   Mumifasong, men litt bredere enn vanlig for økt beveglighet og vinterbruk. Innvedig lomme, kompresjonstrekk i nylon og oppbevaringsbag medfølger (gjelder alle våre soveposer). Denne soveposen er spesielt godt egnet for nordiske forhold. Varm, robust og tåler fuktig vær. Her får du ekstremt mye varme for pengene, og til en vekt som kan konkurrere med dun.

Størrelser:
Reg: For personer inntil 182cm
Long: For personer inntil 201cm

Temperatur:
T Limit: -26°C
T-Comfort: Ikke oppgitt

Spesifikasjoner:
Vekt: 2280g (Reg) / 2550g (Long)
Fyll: Thermal Q syntetisk fiber
Komprimert størrelse: 23cm x43 cm