Gore-Tex
Art. nr.671-959-1100

Alfa Holt A/P/S GTX, Herre

Lett og svært komfortabel fjellstøvel

- Lav vekt
- God demping i sålen
- Vanntett og pustende

Farge

Størrelse

3499 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Alfa

Størrelsesguide

Bytte og retur

Alfa Holt A/P/S GTX er en fantastisk lett og komfortabel tur- og fjelstøvel som føles utrolig god på foten. Skal du ha en støvel som kan kombineres til turer i skogen og på fjellet er dette en sikker vinner. 

Holt har et vedlikeholdsfritt yttermateriale som heter Alfa Air™. Dette gir lav vekt og svært gode pusteegenskaper. Ekstra forsterkning rundt støvelen sikrer slitestyrken. Gore-Tex®-membranen gjør den fullstendig vanntett og pustende, så føttene holder seg tørre under alle slags forhold.

Doble sett med låsekroker forenkler individuell tilpasning og stramming av lissene.

Holt A/P/S har grovmønstret yttersåle og ultralett EVA-mellomsåle som gir lav vekt og gode støtdempende egenskaper. Yttersålen er myk, men har god torsjonsstivhet og sørger for stabilitet i mer utfordrende terreng.

ALFA AIR™ består av laminerte lag. Det ytterste materialet er perforert mikrofiber som er slitesterkt, vedlikeholdsfritt og har god pusteevne. Innsiden kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra pusteevne, elastisitet eller isolasjon. Den gode pusteevnen i Alfa Air™ materialet sikrer komfortable føtter selv på varme dager. Sko med Alfa Air™ overdel er perfekte 3 sesongers sko, godt egnet for utendørsaktiviteter fra sen vår til tidlig høst.

Gore-Tex® Med GORE-TEX komfort er vannet blokkert mens svetten lett fordamper fra innsiden av støvelen. Det finnes flere varianter innen denne kategorien, og de er alle 100% vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne. Alfa velger alltid en GORE-TEX membran spesielt tilpasset brukene. Dette gir et tørt og behagelig klima for føttene i alt vær.

Grip A/P/S yttersåle
A/P/S står for Alfa Pro Series. I denne skoen er det benyttet en spesialtilpasset gummiblanding som gir særdeles godt feste både på våte og tørre underlag. Grip APS er spesialutviklet for Alfa skoene i samarbeid med Vibram® og sørger for optimalt grep. Den består av definerte knotter som gir et sikkert grep i ujevnt terreng og den definerte kanten rundt sålen gir godt feste på stein og grus. Helpartiet er også utformet slik at godt feste også er sikret i nedoverbakker.

Passform og støtte
Denne modellen har en tett og stødig passform. Rund hæl fasong som gir minimal risiko for gnagsår.

Snøresystemet består av fire låsekroker på hver støvel. På den måten kan man få strammet lissene ordentlig over vristen, rundt ankelens bøyepunkt, samt over selve skaftet. Dette gir god fleksibilitet for en miks av stram/løs snøring avhengig av din fot og dine preferanser.

Denne skoen passer til: 

  • Lettere turer
  • Hytte til hytte turer
  • Dagsturer i skog og mark
  • Fjellturer
  • Sopp og bærsanking 
  • Smygjakt

Spesifikasjoner:

  • Vekt: 580 g pr sko/støvel (EU 42)
  • Skafthøyde: 13.0 cm (EU 42)Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte