Art. nr.W047-MOSGRY

Topo MTN Racer 2, Dame

Fantastisk feste med Vibram Megagrip

• Teknisk terrengløpesko for allsidig underlag som grus, vei og stier
• Bred tåboks som gir god kontakt med underlag og forhindrer krampe
• Stabil sko som sitter som støpt på foten
• Vibram Megagrip for best mulig feste
• Godt dempet, kan brukes på lengre terrengløp

Farge

Størrelse

1999 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Topo Athletic

Størrelsesguide

Bytte og retur

Underlag: TERRENG


Støtdemping

Respons

Stabilitet


Såle hæl/forfot (mm): 30/25

Dropp: 5 mm

Vekt: 227g / str 38

TEKNISK INFO:

Yttersåle: Vibram Megagrip / 5mm knaster

Demping: Zip Foam

Innersåle: Ortholite

Topo MTN Racer er en fantastisk terrengløpesko som er designet for å takle korte og lange turer langs veien eller på stier. Skoene kan også fint brukes i mer teknisk krevende terreng med sin lave vekt og veldig gode grep. MTN Racer er svært anvendelig og kan fint brukes på lengre distanser. 

MTN Racer har en bred tåboks, noe som er særegent for Topo sine løpesko. Du får god plass til tærne som bidrar til en god følelse med underlaget og forhindrer krampe i foten. Samtidig hjelper den tærne å justere sin naturlige posisjon for bedre balanse, stabilitet og komfort. Dette går ikke utover passformen, skoen sitter veldig godt på hælen og mellomfoten. Her får du i pose og sekk med romslig tåboks uten at det går utover passformen. En støpt skumkrage og TPU hælkappe sørger for at foten sitter godt i skoen, sammen med et mikrofiberbelte som låser mellomfoten. 

Vibram Megagrip sålen har 5mm knaster som bidrar til et fantastisk feste, også på sleipt underlag. I denne modellen er det brukt ZIP Foam dempe materiale i 3 forskjellige stivheter for å kunne gi deg god demping, kvikk respons og lang levetid.