Art. nr.HY6020

Hydra SUP Board Air Force Lux

Komplett pakke ink årer, pumpe og bæresekk

• Ekstremt rask og lettpadlet brett
• Leveres komplett med åre, pumpe, rep.sett og bæresekk
• Meget stivt pga unik konstruksjon
• Overraskende stabilt og veldig morsomt å padle
6999 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Hydra

Bytte og retur

Hydra Air Force Lux er sup'en for deg som ønsker å ta padlingen til neste nivå. Dette er er et utrolig raskt og lettpadlet brett, men som fortsatt overraskende stabilt. Er du glad i fart og spenning, og ser etter en SUP i toppkvalitet, så er Air Force Lux brettet for deg. Den vil ta deg langt og raskt av sted!

Ekstremt raskt og lettpadlet brett

Air Force Lux er en av de aller raskeste SUP'ene på markedet. Dette på grunn av den spisse nesen og noe smalere fasongen. Et smalere brett betyr litt mindre stabilitet, men med litt trening vil dette garantert være en SUP du kommer til å digge. Og ikke minst - du kommer til å bli den raskeste i vennegjengen på neste SUP-tur.

SUP'en har EVA-foam på dekk for komfort og for at du skal stå stødigere på brettet når du padler. På dekk er det bagasjestrikk, sånn at du enkelt kan ta med deg litt utstyr, niste, vann osv.

Svært god kjøl gjør brettet enda mer lettpadlet og sikrer god retningsstabilitet.

Leveres komplett

I tillegg til selve brettet følger det med:
- Åre i aluminium/plast
- "Double action" pumpe med trykkmåler
- Reparasjonssett
- Bæresekk

Alt er dermed klart for en vellykket tur på vannet.

Meget stivt

Det er stor forskjell på en "billig"-SUP og en ordentlig SUP når det kommer til konstruksjon. SUP'ene fra Hydra er laget med dobbelt lag og såkalt "Drop stitching"-konstruksjon. Denne konstruksjonen sørger for at toppen og bunnen av brettet er festet sammen med tusenvis av tynne tråder, noe som gjør at brettet blir utrolig stivt. Air Force Lux brettet tåler hele 20 PSI trykk, mens Boston-ventilen tåler 15 PSI.

Spesifikasjoner

Lengde: 385 cm
Bredde: 68,5 cm
Tykkelse: 15 cm

Vekt: 16 kg (netto)

Lasteevene: 150 kg