Farmen
Art. nr.1006-0

Tufte Herre Crew Neck T-shirt

Vanvittig god t-skjorte!

• T-Skjorte fra Tufte i SoftBoots!
• Vanvittig god T-skjorte!
• Din nye favoritt!
• Laget meget miljøvennlig

Farge

349 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Tufte

Størrelsesguide

Bytte og retur

Tufte Crew Neck Tshirt er utrolig myk behagelig, det er en slank og atletisk passform, men om du ønsker en løsere T-skjorte er det bare å gå opp en størrelse. Vi garantere at dette vil bli en ny favoritt i samlingen!

T-skjorten er lagd i SoftBoost™ materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør t-skjorten usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull.
Stoffmiksen gjør at plagget er tilpasset alle temperaturer og føles deilig og avkjølende på sommeren samt varm og god på vinteren. At den også er laget på en meget miljøvennlig måte gjør Tuftes Crew Neck Tee til en absolutt favoritt for alle. Det blir ikke stort bedre enn dette! 

Temperaturregulerende

Vi bruker hulfiber av bambusviskose som gir plagget en mildt isolerende effekt – det føles lunt i kulda, men kjølende i varmen.

Innhold

95% SoftBoost™ og 5% Elastan

SoftBoost™ består av 50% bambus lyocell og 50% modalfibre

*Alt vårt undertøy er Oeko-Tex® Standard 100 sertifisert. Det vil si at plaggene våre er helse- og allergitrygge. Oeko-Tex®  standarden oppdateres hvert år så du kan være trygg på at den aldri blir utdatert.

**Sammenlignet med tekstiler av bomull. Basert på tilbakemelding fra brukere og vitenskapelige tester.