Art. nr.100069

Mons Royale Olympus Legging M`s

Ekstra varm til de kaldeste dagene!

• Varm og behagelig
• God passform
• Sporty design longs som holder et høyt kvalitets nivå!

Farge:

Størrelse:

1049 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Mons Royale

Størrelsesguide

Bytte og retur

Olympus Leggings - Det varmeste base layeret til Mons Royale!

Denne longsen er superkul og varm, som du gleder deg til å bruke! Litt tykkere enn vanlige longs som gjør at den er enda varmere. Og slapp av, den lukter ikke svette selv etter en hard økt så ikke vær redd for å lukte vondt på afterski med denne! Den har også en fit som sitter veldig bra på kroppen og gir deg en atletisk figur. Selv om det er en atletisk fit hindrer den på ingen måte bevegelse.

Kommer selvfølgelig med Mons Royale kule signatur brede strikk, som ikke bare ser kul ut men også gjør longsen mer behagelig og skaper bedre hold.

Helt rå på brukervennlighet og design!

Merino er det perfekte vinter stoffet. Myk mot huden og ultra-pustende med utrolig fukttransporterende evner. Det vil ikke bli vått som bomull eller klamt og luktende som syntetiske stoffer. Den unike strukturen hjelper deg å regulere temperaturen, holder deg kjølig om du er i aktivitet eller holder deg varm mens du slapper av.

Visste du at?
Ull er som kjent veldig bra å bruke når det er kaldt, selv om plagget blir vått. Men visste du at ull også isolerer mot varme utenifra og derfor vil virke avkjølende på varme dager?

Spesifikasjoner:

  • 250 g Merinoull 
  • 97% Merinoull 3% Elastane for bedre fit
  • Mesh panel bak knærne