Art. nr.107203

Aclima LightWool Reinforced Longs, Herre

Komfortabel og allsidig longs!

• Myk og behagelig!
• Passer perfekt til aktiviteter som hiking, løping, sykling og golf!
• 100% myk Merinoull!
• Varm og god

Farge

Størrelse

-44%
499 ,-

899 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Aclima

Størrelsesguide

Bytte og retur

Aclima LightWool Reinforced longs er en tynn og myk longs, som passer perfekt til aktiviteter med høy intensitet som topptur, langrenn, løping og sykling. 

Longsen isolerer godt under et mellomlag når det er kaldt eller som undertøy når temperaturen stiger ute i vår, sommer- og høst sesongen. Den er forsterket med to lag stoff på knærne for ekstra slitestyrke og komfort, linningen har merinoull på innsiden.

Stoffet er strikket, det gir god elastisitet og plagget er sydd med flate sømmer som hindrer friksjon og irritasjon mot huden. aktiviter. Plagget isolerer godt under et mellomlag når det er kaldt eller alene i varmere vær.

LightWool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for høy aktivitet eller varmere dager.

Visste du at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur. Dette er plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, laget i 100% merinoull.

LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet. Plaggene er strikket i 17,5 mikron garn og stoffet veier kun 140gr/m2.

 

Visste du at?
Ull er som kjent veldig bra å bruke når det er kaldt, selv om plagget blir vått. Men visste du at ull også isolerer mot varme utenifra og derfor vil virke avkjølende på varme dager?

 

Relaterte produkter

Aclima LightWool Reinforced Crewneck Mann
-22%

Aclima LightWool Reinforced Crewneck Mann

Super komfortabel!

699 ,-

899 ,-

Aclima LightWool Relaxed Beanie, Unisex

Aclima LightWool Relaxed Beanie, Unisex

Superlett og behagelig lue i 100% merinoull!

399 ,-
Aclima Lightwool Headover, Unisex, Onesize

Aclima Lightwool Headover, Unisex, Onesize

Allsidig plagg som kan bruke til mye!

379 ,-