• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
  • Hjem
  • Blog

Blog

  • Se alle

Hvordan velge riktig skalljakke?

En skalljakke er som navnet så fint sier ett skall. Den beskytter deg mot vind, snø og regn. Derfor er nettopp skalljakke noe av det viktigste å pakke med seg på tur. Det er ett sikkerhetsplagg som beskytter deg mot tøffe omgivelser. Les mer om skalljakker her!

Turer i Norge | 10 skjulte perler!

Norge er et fantastisk land å reise og feriere i. Her finner du 10 tips til skjulte perler som du kanskje ikke visste om. Dersom du er en ivrig turentusiast vet du kanskje om noen av disse stedene/turene, men vi håper at mange vil ha glede av, samt besøke flere av disse fantastiske stedene. Tipsene […]

Slik fyrer du bål i regnvær

Bål skulle vært skrevet ut på Blå Resept. Det finnes ikke noe mer beroligende enn å sitte rundt bålet og se flammene danse sin dans – kjenne varmen fra bålet, som kryper inn i sjela di og bare nyte. Men hva gjør du når regnet bøtter ned og du skal fyre bål? Her viser vi deg hvordan du løser utfordringen!

Tips til en vellykket storviltjakt

Mange av oss går og venter på høsten, vi venter på at storviltjakten skal starte. Sommeren har gått, dager er telt ned og endelig er den her. Tiden hvor skogen skifter farger, hvite topper på fjellene kommer til syne og bukkene brøler. Det er lite som slår følelsen når bukken brøler tilbake til deg etter ett lokk, det ruver noe majestetisk over det hele.

Turkniver | Aldri en tur uten!

En god turkniv er viktig å ha med seg på alle turer i skog og mark. Den bruker du til alt fra å spikke teltplugger til å lage mat med. Reparere noe, sanke ved– rense fisk osv. Bruksområdet er enormt og du vil nesten alltid ha behov for en kniv på tur.

Soveposer med fiber

Soveposer med fiber, såkalte fiberposer, har noen svært gode egenskaper som gjør de utmerket på tur. Spesielt gode er de på turer hvor det kan bli litt fuktig. I tillegg er fiberposer en del billigere enn dunposer. I denne artikkelen får du et nærmere innblikk av noen av våre mest populære fiberposer fra Falkeberg.

Våre 5 beste lave tursko

Vi har plukket ut 5 av våre beste lave tursko. Les mer her!

Vår 5 beste dagstursekker

Vi er over gjennomsnittet opptatt av ryggsekker. Sekkene vi tar inn skal være av topp, topp kvalitet. Du vil derfor nesten utelukkende finne sekker fra kjente merker hos oss. Her har vi plukket ut 5 av våre aller beste dagstursekker..

Våre 5 beste oppblåsbare liggeunderlag

Det er litt av en jungel av liggeunderlag i markedet og det kan være krevende å finne riktig modell for akkurat deg. Her gir vi deg 5 av våre aller beste allround oppblåsbare liggeunderlag.

Våre 5 beste 3-sesongs soveposer

Det finnes et stort utvalg soveposer og det kan være vanskelig å navigere seg i utvalget. Hvor varm trenger jeg? Skal jeg kjøpe dun eller fiber? Spørsmålene er mange. Her gir vi deg en liten innføring + 5 av våre beste soveposer til vår, sommer og høst.

Våre 5 beste turbukser

Det å finne rett turbukse kan være krevende. Utvalget er enormt og det finnes et hav av forskjellige modeller, fasonger og typer. Det viktigste er å finne en turbukse som passer ditt bruk. Her har vi plukket ut 5 av våre beste turbukser.

Årets beste topptursekker (2022)

Skal du på topptur trenger du en god ryggsekk som dekker ditt behov. Det er mange forskjellige typer og merker på markedet og her guider vi deg gjennom de topptursekkene vi mener er de beste.

5 tips til hverdagseventyr

Hva gjør du egentlig mellom 16 og 08? Et mikroeventyr eller et lite hverdagseventyr er enkelt og helt fantastisk. Se våre 5 enkleste tips her!