Blog

Slik unngår du mygg og knott på tur

Dersom du skal på tur i Norge i perioden fra slutten av mai til og med hele august, så vil du møte på noen irriterende «små djevler». Spesielt når været er som best (lite vind og varmt) trives myggen spesielt godt! MEN ikke la myggen og knotten ødelegge turen! Sørg heller for at du er […]

Kjøpsguide: Hvordan velge liggeunderlag?

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

Skal du kjøpe nytt liggeunderlag bør absolutt ta en titt her for å finne ut hvorfor liggeunderlaget kanskje er din viktigste investering.

Kjøpsguide: Slik velger du riktig sovepose

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

Drømmer du om ny sovepose? Eller skal du kanskje kjøpe sovepose for første gang? I denne artikkelen har vi forsøkt å plukke ut de viktigste tingene du må tenke ved kjøp av sovepose.

Kjøpsguide: Hvilket telt bør du velge?

Skrevet av: Rune / Hekte På Tur

Finn ut de grunnleggende tingene du absolutt bør vite om telt før du kjøper ett.

Turkniver | Aldri en tur uten!

En god turkniv er viktig å ha med seg på alle turer i skog og mark. Den bruker du til alt fra å spikke teltplugger til å lage mat med. Reparere noe, sanke ved– rense fisk osv. Bruksområdet er enormt og du vil nesten alltid ha behov for en kniv på tur.

Gi hengekøya di en ny sjanse!

Er du en av de som kjøpte deg hengekøye når alle gjorde det? Og har du også bare brukt den en gang og kanskje hatt en dårlig opplevelse?

Fortvil ikke – Vi viser deg løsningene på de mest vanlige problemene i hengekøye.

Truger – Gå din egen vei

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

Les mer om hvorfor vi slår et slag for truger. Tips og råd for hva du bør tenke på når du kjøper truger, samt 5 bestselgende truger.

Hvilke fjellski skal jeg velge?

Det å dra på vintertur med fjellski er en magisk opplevelse som ALLE bør prøve! Fjellski kjennetegnes ved at de som oftes er bredere enn langrennski. De har i de fleste tilfeller stålkant og trekjerne. Fjellski er gjerne mer innsvingt og konstruert med et lavere spenn og smørelomme enn langrenns ski. En mer allsidig ski for […]

Pulkskolen

Lyst til å lære mer om pulk? Sjekk ut vår pulkskole! Her finner du gode råd og tips til valg av pulk, hvordan man bør pakke pulken og mye mye mer.

Hodelykt – Hvilke skal jeg velge?

Dagens moderne hodelykter er et fantastisk produkt for oss som bor i Norge. Med en god hodelykt kan du nyte naturen selv om det er bek mørkt ute.

Utvalget av hodelykter er veldig stort, så det å ta ett valg er ikke bestandig like lett. Vi håper at dette gjør deg litt klokere.

Ha med huset på biltaket!

Med ett taktelt til bilen kan du enkelt og komfortabelt komme deg bort fra hverdagen og stress. Siden du bor oppå bilen din kan du også ha en helt annen komfort på turen. Du trenger ikke å måle det du skal ha med deg i gram, og du kan ha med deg din favoritt camping stol selv om den er litt tung.

Exped, Helt ny liggeunderlag serie!

Med bærekraft i fokus har Exped gjort store forbedringer på deres nye liggeunderlag. Forbedret rivestyrke og bærekraftig materialer er noen av forbedringene Exped har gjort med det nye mattekonseptet. Exped sitt nye liggeunderlag konsept! Våren 2022 lanserte Exped et helt nytt liggeunderlag konsept som har stort fokus på enkelhet, bærekraftige materialer og produksjon. I konseptet […]

Pizza på pinne

Så enkelt og så godt! Ingredienser: Ferdig pizzadeigTomatsausSoltørkede tomaterOstSkinkeHakket hvitløkOregano og Chili explosion Dette gjør du hjemme(10-20 min): Fordel tomatsaus, ost, hakkede soltørkede tomater, hakket hvitløk, skinke og krydder på HALVE pizzadeigen. Unngå for mye fyll, det kan bli vanskelig å surre deigen rundt pinnen med for mye fyll. Brett deigen uten fyll over delen […]