• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
  • Hjem
  • Blog

Blog

  • Se alle

Dette bør du ha i langtursekken

Friheten man opplever når man starter på en tur som går over flere dager er fantastisk. Kom deg bort fra mas og kjas og planlegg et litt lengere eventyr. Du kommer ikke til å angre!
Dersom du er usikker på hva du trenger har vi laget en liten guide her til hva du bør pakke i langtursekken din.

Dette bør du ha i dagstursekken

En dagstur kan være mye forskjellig og innholdet i sekken vil variere basert på hva slags tur du skal på. I dette tilfellet har vi forsøkt å lage en generell guide til produkter som kan være lurt å ha med seg på dagsturer.

Så lite trenger du for en natt i hengekøye!

Det å dra på hengekøyetur er enkelt, morsomt og det er ikke mye utstyr man trenger for å oppleve magien mellom 2 trær.


I denne artikkelen gir vi deg litt informasjon om hva du absolutt må ha med, tips til hva som kan gjøre turen enda litt bedre og noen råd og tips som du kan ha nytte av på din neste tur.

Mat på vinterekspedisjon

Skrevet av: Markus Holmer / Ambassadør

I februar 2021 var jeg på ekspedisjon som inneholdt milevis med ski på bena, pulk på slep og temperaturer ned mot 30 minus. Dermed ønsker jeg å dele mine erfaringer, og kanskje til og med inspirere deg til å komme deg ut på ett skikkelig eventyr?

Dette bør du vite om SUP

En SUP gir deg en helt unik padleopplevelse, en magisk mestringsfølelse og fantastisk god trening. Den tar liten lagringsplass, lett å få med seg i båt og bil og klar til bruk på noen få minutter. Med riktig bekledning så kan du nyte SUP livet hele året.

Liggeunderlag: Et veldig godt tips!

Mange fyller liggeunderlaget sitt med for mye luft, og gjør du dette vil følgende skje. Les tipset her!

3 spreke utetrender

Naturen kan brukes til ufattelig mye, men vi ser at 3 av vårens store trender er vannsport (SUP spesielt), utetrening og ikke minst hengekøyeturer. I skogene rundt de store byene finner man veldig mange hengekøyer i trærne og vi forstår godt hvorfor. En tur med hengekøye er enkelt, utrolig gøy og befriende. Hang loose 🙂 […]

10 tips til trygg og varm vinterpadling

Skrevet av: Rune / Hakta På Tur

Er du en av de heldige her i landet som har kajakk? Da må du ikke pakke den inn for vinteren. Den perioden vi har foran oss nå er kanskje den aller beste tiden på året å padle på.

3 Tips til et herlig avbrekk i hverdagen.

Skrevet av: Rune / Hakta På Tur

Vi er veldig fan av såkalte Mikroeventyr her hos oss. Ta en middag ute eller dra på overnatting midt i uka

Riktig kledd med lag på lag i kulda

Skrevet av: Anette / Hekta På Tur

Det å kle seg riktig er veldig viktig for å holde varmen når gradestokken kryper nedover. Se vårt tips til hvordan du kan kle deg riktig ved å bruke lag på lag

Hverdagseventyr

Skrevet av: Rune / Hekta På Tur

Alle har godt av opplevelser i hverdagen, en pustepause eller bare det å gjøre noe helt annet. Rett og slett et positivt avbrekk. Frisk luft, god mat, natur og kjærkommen mestringsfølelse.