Hvem er vi?

Helt siden oppstarten i 2012 har vi vært en norsk nettbutikk som har som visjon å gi kvalitetsbevisste friluftsfolk, nybegynnere og "fjellfanter" en bedre turopplevelse. Gjennom selektivt og smarte innkjøp sørger vi for å gi deg som kunde et godt utvalg av gjennomtestede produkter.

Vårt ultimate mål er å gi deg en kjøpsopplevelse helt fra du kommer inn i vår nettbutikk, til du har fått pakken levert, og ikke minst dersom det oppstår problemer/reklamasjoner/bytte osv.

Vi holder til i nye og trivelige lokaler på Vestfold's største industriområde, Borgeskogen i Stokke. Her har vi kontor, stort lager og hentebutikk (Pick-up-point).


Åpningstider kundeservice

Vår kundeservice er åpen mandag til fredag 08.00 - 16.00

Telefon: 97 47 55 36
E-post: kundeservice@hektapatur.no

Alle supporthenvendelser blir besvart fortløpende og responstid via e-post er maks 48 timer (virkedager).


Besøksadresse

Borgeskogen 45 D

3160 Stokke

.

Org.nr 916154593 MVA

.


Hvorfor bør du handle hos oss?

1. Kun de beste produktene

Vi har plukket «sukkerbitene» fra mange av verdens ledende produsenter av friluftsutstyr for å sette sammen det optimale sortimentet for deg – og vi er stolte av resultatet! Her finner du utstyret du trenger fra de tøffeste ekspedisjoner og til hyggelige dagsturer. Vi står inne for kvaliteten på produktene våre. Hvis du ikke skulle være fornøyd kan du benytte vår 100 dagers åpent kjøp tilbud (se kjøpsbetingelser for mer info og betingelser).

2. Kvalitet fremfor kvantitet

Vi mener at det er viktig å legge litt ekstra i det å kjøpe friluftsutstyr. Det hjelper ikke å kjøpe en billig sovepose hvis du fryser i den, eller et billig telt dersom det blåser overende i første vindkast. Uansett vær er det i dag ingen grunn til å bli hverken kald eller våt på tur. Kvalitetsutstyr til friluftsliv skal vare lenge – kanskje 20 år (avhengig av bruken). Ja, det koster litt mer å kjøpe inn de riktige varene – men du verden så mye du får igjen for det.

3. Gi gode råd og tips

Vi i Hekta på Tur vil arbeide mye med «råd og tips» til deg som kunde

4.Inspirerende

Vi håper at vi kan inspirere våre kunder til å ta i bruk den fantastiske naturen vi har i Norge. Ta deg en trugetur, sykkeltur, kanotur, topptur, skitur, hiking-tur, kajakk-tur, eller bare en overnatting ute i det fri – Bare Kom Deg Ut!