Personopplysninger

Vi i Hekta På Tur fokuserer på å håndtere dine personopplysninger på en god og trygg måte.

Noe av informasjonen du oppgir er vi nødt til å ta vare på slik at vi skal kunne få sendt varene til deg, samt få kontakt med deg dersom det er noen spørsmål/problemer med bestillingen. Dette inkluderer blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er også informasjon som vi må ha i forbindelse med regnskapsføring osv. Vi tar også vare på ip-adressen som er benyttet ved bestillingen. 

Dersom du betaler med kort vil vi ikke oppbevare ditt kortnummer. Vi vil forøvrig ta vare på et referansenummer hos vårt kortinnløser, slik at vi effektivt kan håndere retur/tilbakebetaling. 

Dersom du velger forbrukerfinansiering, slik som f.eks Klarna Faktura/delbetaling må du samtykke til at en kredittinstitusjon gjennomfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Dersom du inngår en finansieringsavtale vil denne informasjonen lagres frem til lånet er avsluttet.

Vi samler inn og oppbevarer loggdata for å se hva våre kunder er opptatt av, slik at vi kan tilby et enda bedre produktutvalg. Dette inkluderer blant annet hvilke produkter og kategorier man klikker på, hvilke produkter man søker på osv. 

Vi benytter cookies for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til vår butikk, samt cookies for å kunne registrere deg og for å kunne gjennomføre en bestilling.

Vi selger, bytter eller videreformidler ikke våre kundeopplysninger til tredjepart