Art. nr.EN-2014

Evoride City II

EL-sykkel med dyp ramme

• God rekkevidde på opptil 70 km
• Oppreist sittestilling og med lavt innsteg, perfekt for bysykling og pendling
• Integrert batteri i rammen
• Shimano gir
19990 ,-

Ikke på lager

Du er nå påmeldt.

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Evoride

Bytte og retur

REKKEVIDDE:  60-70 km

MOTORSTYRKE: 250w

NM: 55

BATTERI: 417wh

VEKT: 24 kg

TEKNISK INFO:

Motor: Ananda M60, 250wh, 55nm

Batteri: Lithium-ion 36v/11,6ah, 417wh

Display: LCD D10 skjerm

Gir: Shimano 

Bremser: Tektro Hydrauliske skivebremser

Ramme: Aluminium 

Dekk:  27,5 " 

Evoride City II er en El-sykkel for bykjøring, med lavt innsteg for enkel og god brukervennlighet. Shimano gir, Tektro hydrauliske skivebremser og en solid sykkelkonstruksjon med komfortabel og oppreisende sittestilling. Passer fint som by og pendlersykkel. 

Batteriet er integrert i sykkelrammen, for å gjøre den mer tyverisikker for tyveri av batteri. Evoride City kommer også med frontkurv montert fast i rammen.

Evoride City kommer med en sterk og driftsikker Ananda motor plassert i navet. Dette gir fin flyt og lavt tyngdepunkt for god komfort og balanse. Breie 27,5 tommer dekk som ruller godt på asfalt og lett grus. Her har du en sykkel til de fleste daglige formål. Kommer ferdig montert med støtte, skjermer, bagasjebrett, kurv og lys. Ved ønske kan man sette på bagasje vesker for å kunne ta med seg mere ting på tur.

Sykkelen kommer med en rammestørrelse som passer personer med høyde fra 155 cm til 185 cm  

Montering

Når du kjøper sykkel på nett, skal det være lett for deg som kunde å ta sykkelen i bruk, uten kompliserte monteringer og justeringer. Vi leverer sykkelen 95% ferdig. Det eneste du må gjøre er å stramme styret, sette på framhjulet og skru på pedaler. Da tar det bare 5-10 minutter før du kan ta med din nye sykkel på deres første tur.

Hver gang vi selger en sykkel, klargjør vi sykkelen, justerer gir, bremser, oppdaterer til nyeste programvare og passer på at alt er i orden.

Her har vi en YouTube video med monteringsinstruksjon. Varer kun 2 minutter.

Klikk her for å laste ned brukermanual