Art. nr.EN-2020

Evoride Longtail

EL-sykkel med mye lastekapasitet

• God lastekapasitet, plass til 2 barneseter
• 2 batterier
• Kraftig motor med mye hjelp i motbakker
• Solide hjul og dempe gaffel
39990 ,-

Ikke på lager

Du er nå påmeldt.

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Evoride

Bytte og retur

REKKEVIDDE:   km

MOTORSTYRKE: w

NM: 100nm

BATTERI: 1008wh

VEKT:  kg

TEKNISK INFO:

Motor: 

Batteri: 

Display: 

Gir: 

Bremser: 

Ramme: Aluminium 

Dekk:  

Evoride Longtail Utforsk byen med stil og komfort på den avanserte Evoride Longtail el-sykkelen. Designet for å kombinere ytelse, holdbarhet og praktisk bruk, tar denne sykkelen opplevelsen din til neste nivå. Perfekt for barnefamilier da man kan motere to barneseter på bagasjebrettet.

Med sin robuste longtail-ramme tilbyr Evoride maksimal lastekapasitet uten å ofre smidighet eller kjørekomfort. Enten du pendler til jobb, handler dagligvarer eller utforsker byen, gir denne sykkelen deg friheten til å bære alt du trenger med letthet.

Den kraftige elektriske motoren gir deg ekstra kraft når du trenger det mest, slik at du kan takle bratte bakker og lange avstander uten anstrengelse. Med flere kjøremoduser kan du tilpasse ytelsen etter dine preferanser og terrengforhold.

Evoride Longtail er utstyrt med avanserte komponenter som gir pålitelighet og lang levetid. De slitesterke dekkene gir godt grep på forskjellige underlag, mens de kraftige bremsene gir deg trygghet og kontroll i enhver situasjon.

Med sitt stilige design og praktiske funksjoner er Evoride Longtail ikke bare en el-sykkel, det er en livsstil. Opplev friheten, komforten og bekvemmeligheten med å sykle med Evoride Longtail el-sykkel – din ultimate følgesvenn for byeventyr.

Sykkelen kommer med en rammestørrelse som passer personer med høyde fra 155 cm til 185 cm  

Montering

Når du kjøper sykkel på nett, skal det være lett for deg som kunde å ta sykkelen i bruk, uten kompliserte monteringer og justeringer. Vi leverer sykkelen 95% ferdig. Det eneste du må gjøre er å stramme styret, sette på framhjulet og skru på pedaler. Da tar det bare 5-10 minutter før du kan ta med din nye sykkel på deres første tur.

Hver gang vi selger en sykkel, klargjør vi sykkelen, justerer gir, bremser, oppdaterer til nyeste programvare og passer på at alt er i orden.

Her har vi en YouTube video med monteringsinstruksjon. Varer kun 2 minutter.

Klikk her for å laste ned brukermanual