Art. nr.FP613

Fjellpulken Xpack Tursekk 25 l

Med hang-on system

Glimrende alternativ til sele og god dagstursekk ellers.

Farge

1499 ,-

Valgt størrelse ikke på lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Fjellpulken

Bytte og retur

Fjellpulken selesekk er en optimalisering mellom en trekksele for pulk og en liten tursekk. Sekken er en utmerket trekksele med alle nødvendige justeringsmuligheter, kombinert med en liten, praktisk tursekk.

Sekkene har et solid festesystem for pulkdrag og meget gode polstringer på skulder og hoftebelte. Det velprøvde bære- og selesystemet har alle nødvendige justeringsmuligheter. Det er et meget ergonomisk  og komfortabelt  bære- og trekksystem og kan justeres etter ulike personhøyder. Det har også det unike "shoulder motion system" som gjør at skulderreimene bedre følger brukerens bevegelser ved skigåing og pulktrekking.

Med sitt justerbare bæresystem og strategisk plasserte polstringer vil denne sekken sitte perfekt og fungerer alldeles utmerket også for sykling, alpint og andre aktiviteter hvor sekken kan være god og ha med. Denne selesekken har også Fjellpulkens "hang-on system" integrert. Det enkle og geniale konseptet for å "taue" slitne barn hjem igjen til hytta eller tilbake til bilen på en morsom og lettvint måte. 

 

Fjellpulken AS ble etablert i 1963 av Egil Rustadstuen og de holder til på Lillehammer. Med fokus på sikkerhet og kvalitet har de en god plass i den norske folkesjela. Pulkene til Fjellpulken har hatt utallige besøk til både nord og syd polen og en mengde andre ugjestmilde steder som et uunnværlig transportmiddel på ekspedisjoner. Men først og fremt har de vært med til å gi mang en nordmenn uforglemmelige turer og opplevelser.