Art. nr.2975600001

Ortovox Rescue Set Diract Voice Light

Lettvekts skredsett med stemmenavigasjon

Skredsett fra Ortovox med lav vekt
- Diract Voice skresøker: Verdens første med stemmestyrt navigasjon
- ALU 240 light søkestang: 235 gram
- Shovel Pro Light: 440 gram
5499 ,-

Produktet er utløpt

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Ortovox

Størrelsesguide

Bytte og retur

Her har du en kvalitets lettvektspakke fra Ortovox som inneholder det viktigste når du skal ferdes i skredutsatte områder. 

DIRACT VOICE er verdens første skredsøker med integrert stemmenavigasjon og vil på en pålitelig og rask måte hjelpe deg i en nødssituasjon.

Søker: Diract Voice

Diract Vioce er en helt ny skredsøker på markedet med tale som hjelper deg i en redningsaksjon. Tydelige, enkle instruksjoner forteller deg hva du skal gjøre i hver fase av søket, og holder ting rolig når partnerens overlevelse er av største betydning. Displayet er eksepsjonelt stabilt fra første mottak, noe som reduserer stress i en nødssituasjon og bidrar til å øke hastigheten på søket. Antennen er utstyrt med Smart-Antenna-teknologi, som analyserer enhetens plassering i skredet og bytter automatisk til den beste sendeantennen. Dette betyr at du kommer til å doble rekkevidden og blir funnet raskere!

Takket være den strømlinjeformede, logiske designen er DIRACT VOICE intuitiv og enkel å bruke, fordi du bare kan flagge gravofre eller bytte til standby -modus ved å bruke bare en knapp. Sekundær skredsikring bytter automatisk fra søk-og-ventemodus til overføringsmodus for å garantere søkeren full beskyttelse. Selv under ekstreme lysforhold er den fullgrafiske, ekstra store skjermen lett å lese, og takket være klare instruksjoner og en 360-graders sanntidsvisning, gir den intuitiv brukerveiledning i stressende situasjoner.

Denne praktiske skredsøkeren veier bare 210 gram, kan holdes trygt selv med hansker takket være den gummierte gripesonen, og passer lett inn i en hoftelomme hvis den ikke bæres i hurtigtilførselssystemet som automatisk skyves ut skredtransceiveren når den er pakket ut. På denne måten er DIRACT VOICE alltid raskt og trygt tilgjengelig og umiddelbart klar til bruk. Som en sikkerhetskopi øker RECCO® -reflektoren som er integrert i bæresystemet ytterligere sjansene for å bli funnet.

 • Språk talestyrt navigasjon (NOR, DE, EN, FR, IT, ES, SV, CZ, NL)
 • Antenner: 3
 • Antall skredofre/flagging: 4
 • Rekkevidde søk: opptil 50 meter
 • Selvtest
 • Displaylys
 • Recco reflektor integrert
 • Oppladbart litiumbatteri
 • Gruppesjekk funkjson
 • Bluetooth (gratis app for oppdateringer)
 • Bæreveske og håndstropp inkludert
 • Vekt: 210 gram

Spade:

Shovel pro light er en ekstremt lett aluminiumsspade. Den er raskt å sette sammen med sentringshjelp i sporet. Bladvolumet er på 2,1 liter, utpreget mittrygg og høye sidevegger for full stvhet. Sklisikker overkant på bladet når du bruker foten til hjelp.

Søkestang:

ALU 240 light med en vekt på bare 235 gram, hurtigmonteringsstroppen gjør monteringen rask og enkel. Den er klar til bruk på få sekunder og kan brettes sammen like raskt. Søkestangen har stor spiss som gjør det lettere å få den ned i pakket snø. Som på alle søkestengene fra Ortovox har også denne lettleste dybdemarkører.