Art. nr.107491-350

Aclima Lars Monsen Femunden Polo Zip JR

Høy hals og glidelås!

• 100% myk merinoull
• Tommelgrep
• Myk og behagelig!
• Den helt nye serien til Lars Monsen

Farge

Størrelse

849 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Aclima

Størrelsesguide

Bytte og retur

Lars Monsen Femunden Mockneck er en ulltrøye med medium høy hals og glidelås. Den er i Aclimas eget Femunden-mønster og er har rib-strikkede og Jacquard-strikkede partier.

Barnet velger om det vil bruke tommelhullet for å beskytte håndleddet. Tommelhullet er også en stor fordel når man skal tre armene gjennom et ytterplagg så genserarmen ikke glir opp.


Genseren har lomme på brystet og strategisk plasserte metallringer på brystet hvor man kan henge kompass eller annet utstyr. Den har også hempe bak i nakken og på ermene som gjør det enkelt å henge den til tørk.

Inspirasjonen til mønsteret er fra Lars Monsens turer med fokus på hvor viktig det er med rett utstyr. Og kanskje viktigst av av - i tillegg til godt ullundertøy, kart og kompass. I mønsteret ser du et kartutsnitt over Femundsmarka kombinert med et kompass.

Erfarne turfolk vet at kart og kompass kan være avgjørende når du legger ut på tur. I tillegg til gode klær kan det sikre deg fantastiske turopplevelser, og noen ganger også redde dagen. Vi ønsker å settte fokus på dette, og samtidig hedre en del av den norske naturen Lars Monsen har ferdes mye i, nemlig Femundsmarka. Her finner du fantastiske villmarksopplevelser, og fiskemulighetene er nærmest uendelige.

Relaterte produkter