6 tips til hengekøye

Ikke frys!

Uten god isolasjon i ryggen er det lett å fryse, selv med en bra sovepose. Hengekøyen alene gir ingen isolasjon. Under finner du to svært gode produkter spesiallaget for hengekøyer:

KLYMIT INSULATED HAMMOCK V – Med store vinger på sidene for å strekke hengekøyen ut og et anti-skli felt er dette det perfekte liggeunderlaget til hengekøyer.

DD HAMMOCKS UNDERBLANKET – Den optimale måten å isolere en hengekøye på er nødvendigvis ikke et liggeunderlag, men en quilt. Den skaper en varm luftlomme mellom deg og bakken. Problemet med mange liggeunderlag i en hengekøye er at de kan flytte på seg. Det slipper du med en underquilt.

Hold innsektene unna!

Ikke la mygg og andre insekter ødelegge natten din! Myggnetting er en billig investering som du kommer til å sette pris på. Disse to myggnettene passer til både DD Hammocks, Ticket To The Moon og Kammok:

DD HAMMOCKS MYGGNETT – 360-graders finmasket beskyttelse som også hindrer knott. Leveres med to stenger som sørger for å spre myggnettet ut til sidene og hindrer det i å henge i ansiktet ditt.

KAMMOK DRAGONFLY MYGGNETT – Finmasket myggnett som effektivt beskytter deg mot mygg og andre plagsomme insekter. Tre opphengsløkker innvendig til utstyr du trenger etter du har hoppet i køya, og to-veis glidelås med reflekshemper.

Hold deg tørr!

Ikke la dårlig vær eller for godt vær ødelegge nattesøvnen. Med en tarp i sekken er du alltid beskyttet mot regn, vind og sol. Ikke kjøp for liten tarp, da kan regnet lett blåse inn!

TICKET TO THE MOON – TARP –  Perfekt for ekstra beskyttelse mot både regn og sterk sol. Åtte knutepunkter
og to aluminumsplugger medfølger

DD HAMMOCKS TARP 3×3 – Tarp av ypperste kvalitet med 3000mm vannsøyle. Leveres med fire barduner og fire plugger.

Til turutstyret ditt!

Gear Sling er den perfekte løsningen for å holde utstyret ditt over bakken når du sover i hengekøye. 

DD HAMMOCKS – GEAR SLING –  Plass til ryggsekken, mat, klær og annet utstyr. Kompatibel med alle DD hengekøyer, og kan enkelt festes til enhver hengekøye med opphengstauene som medfølger.

KAMMOK JOEY GEAR SLING –  Rommer utstyret ditt og sikrer tørr oppbevaring og lett tilgjengelighet til utstyret fra køya. Monteres superraskt til karabinene på hengekøya. Kan brukes til alle hengekøyer.

Det lille ekstra!

DD HAMMOCKS DRIKKEHOLDER – Supersmart holder for «diverse» drikke.

DD HAMMOCKS SLEEVE – Beskytter hengekøyen din mot regn og sol når du ikke bruker den. Perfekt for deg som har tenkt å la hengekøyen henge på samme sted over litt tid.

Alt i ett!

Er du en førstegangskjøper av hengekøye, og usikker på hvor du skal starte? Vi anbefaler deg å sjekke ut denne hengekøyepakka. Her får du alt du trenger for en veldig god natt søvn ute i hengekøye, uansett vær.

DD HAMMOCKS GRAND NORDIC EDITION – Helårs sovesystem bestående av Frontline med integrert myggnett og opphengstau, tarp og drikkeholder.