Pizza på pinne

Så enkelt og så godt!

Ingredienser:

Ferdig pizzadeig
Tomatsaus
Soltørkede tomater
Ost
Skinke
Hakket hvitløk
Oregano og Chili explosion

Dette gjør du hjemme
(10-20 min):

  • Fordel tomatsaus, ost, hakkede soltørkede tomater, hakket hvitløk, skinke og krydder på HALVE pizzadeigen. Unngå for mye fyll, det kan bli vanskelig å surre deigen rundt pinnen med for mye fyll.
  • Brett deigen uten fyll over delen med fyll og skjær i strimler på kortsiden. Her fikk vi 12 strimler men det avhenger av str på pizza deigen
  • Klem deigstrimlene godt sammen i kantene for å holde pizzafyllet på plass.
  • Ha litt olje rundt strimlene så de ikke klistrer seg sammen og legg de i en boks. Alternativt kan du bruke bakepapir mellom pizzastrimlene.
  • Ta gjerne med en liten flaske Tabasco saus for ekstra piff.

Du er ferdig for nå. Naturen kaller..

På leirplass:

På bålet:

  • Spikk pinner – fjern kvister og bark der deigen skal surres.
  • Tvinn pizzastrimlene på pinnen.
  • Stek pizzaen over glørne på bålet til de er gjennomstekt. Roter pinnene så de ikke brennes.

Nyt nystekt sprø pizza på pinne!

Oppskriften og bildene er laget av Ute Sammen