Derfor digger vi å telte

«My home is where I want it to be» sier ofte dedikerte teltere.
Vi er helt enig! For det er noe ubeskrivelig og eget med den fantastiske frihetsfølelsen som teltet gir.

«Her var det flott – vi blir her i natt», den muligheten er helt unik og spesielt med den magiske naturen Norge har å by på. Vi er heldige! Du kan bo med en utsikt som er ubetalelig og du kan føle deg «rik» på en ekte måte. Panoramautsikt over et fjellandskap, et speilblankt vann eller ved en brusende elv. Det deilige med telt er at man står fritt til å velge selv.

Nå om høsten kommer fargene frem og myggen forsvinner. Nettene er ofte kalde, mens på dagtid er det varmt – perfekt for en tur med telt!

På kvelden kan god mat og drikke nytes foran bålet, før man kan få seg en god natts søvn i en varm sovepose, på et komfortabelt liggeunder. Om natten kjenner du den friske luften og kan høre lydene fra naturen rundt deg. Om morgenen kan du åpne teltluka, ligge i soveposen mens kaffen koker på primusen og bare nyte – kjenne at du lever og at du gjør noe som beriker deg og ditt liv.

Noen ganger i livet blåser det, og uvær kommer – det gjør det også for teltere.
Men jeg vet at teltet tåler det, og ingenting slår følelsen av å være varm og tørr i et telt mens uværet herjer utenfor. 
«Vi rir han av»

God telttur!
Hilsen team Hekta På Tur.