3 Tips til et herlig avbrekk i hverdagen.

Vi er veldig fan av såkalte Mikroeventyr her hos oss. Disse kan du gjøre midt i uken, eller i helgen. På denne tiden av året blir det fort mørkt, stjernehimmelen er spektakulær og soloppgangene er på det rødeste.

Her er noe av de tingene du bør ha med:

  • God mat og godt drikke
  • Litt ved (kan være vanskelig å få fyr i bålet på denne tiden av året – når du først har fått fyr er det ikke noe problem lengre).
  • Hodelykt
  • En god sitteplate, Chair kit eller Helinox.
  • Tarp. Vi digger tarp, det er enkelt, billig og du kommer mye nærmere naturen. Har du trent litt på å sette opp tarp vil ikke noe vær kunne stoppe deg og dine turplaner.

Middag ute

Ta middagen ute. Forbered maten kvelden i forveien slik at det går raskt og enkelt å lage, lag maten på bålet eller på et stormkjøkken. Dette er veldig gøy for barna også – så ta med dem. Hva med en overraskelse til dessert? Popcorn poppet på stormkjøkken smaker ekstra godt ute på tur

Natt i hengekøya

Sats på en natt ute i hengekøya. Gled deg til soloppgangen, den er fantastisk på denne tiden av året. Husk å klargjøre til kaffekoking før du legger deg, slik at du kan ligge i køye med den første koppen og se solen gå fra rød til gul.

Natt under åpen himmel

Ta med kollegaer, familien eller venninnegjengen på en natt under åpen himmel (husk uansett tarp). Fordel ansvaret slik at en lager middag, en lager dessert, en er frokost «sjef» osv. Vi kan love dere et veldig festlig lag. Når dere kommer på jobb neste dag med bållukt i klærne, føles det ut som man har hatt en ukes ferie.

God tur☺