Falkeberg – Born To Explore

Vi i nettbutikken Hekta På Tur legger mye stolthet i å tilby deg en bedre turopplevelse. I utvalget til Falkeberg finner du alt du trenger til din neste tur – med komforten i behold, og til en skikkelig god pris!

Turkjøkken

Det sies at maten smaker best ute, og vi kunne ikke vært mer enig. I utvalget til Falkeberg finner du alt fra stormkjøkken, praktisk spisesett, turkopp i tre, speedboil, brennere, vaffeljern til bål og mye mer!

Enten du skal på helgetur med familien eller på fottur hvor vekt er avgjørende, har Falkeberg det du trenger for å lage nydelig mat på tur.

Telt og tarp

Falkeberg tilbyr telt som kombinerer lav vekt med høy slitestyrke og komfort. Fra tarper i forskjellige størrelser til ultralette enmannstelt og romslige familietelt – spesielt designet for å takle både regn og vind.

Liggeunderlag

Nøkkelen til en god natt søvn i det fri ligger i liggeunderlaget. Falkeberg sine liggeunderlag er kjent for sin fantastiske komfort, robuste kvalitet og vanvittige isolasjonsevne. Alt til en veldig god pris.

Anbefalt av Tek.no: Falkeberg Liggeunderlag Cloud 9 >

Soveposer

En varm og komfortabel sovepose er uunnværlig på tur. Falkeberg har et stort utvalg soveposer som passer til ulike temperaturer og behov. Fra sommerposer til vinterposer, alle designet med fokus på komfort og varme. Med en sovepose fra Falkeberg kan du sove trygt og godt, selv på de kaldeste nettene.

Turutstyr

For å fullføre turopplevelsen, tilbyr Falkeberg et bredt utvalg turutstyr. Alt fra vanntette pakkposer og tursekker, til turstoler, truger og førstehjelpsutstyr. Med riktig utstyr er du godt forberedt på alle utfordringer naturen måtte by på.

Bålpanner og vedklyvere

Falkeberg Smokeless Firepit Bålpanne er en robust og brukervennlig bålpanne som gjør det enkelt å lage mat og skape en innbydende atmosfære – helt uten røyk.  Den er designet for å være lett å håndtere, samtidig som den tåler tøffe værforhold. Får gjøre bålforberedelsene enklere, finner du også et utvalg vedkløyvere fra Falkeberg. Disse er effektive, sikre og enkle å bruke, slik at du raskt kan kløyve ved og nyte varmen fra bålet.