Ha med huset på biltaket!

Med ett taktelt til bilen kan du enkelt og komfortabelt komme deg bort fra hverdagen og stress. Siden du bor oppå bilen din kan du også ha en helt annen komfort på turen. Du trenger ikke å måle det du skal ha med deg i gram, og du kan ha med deg din favoritt camping stol selv om den er litt tung.

Du kan bevege deg over store områder og finne en ny fantastisk campplass hver eneste kveld, eller så har du kanskje din favoritt plass hvor du tar nye oppdagelses turer fra hver dag.

Det er ikke mange hotell døgn du skal ha før du har spart inn prisen på et godt taktelt, og når du har fått det montert på biltaket vil du se at terskelen for å ta en tur blir veldig lav. Ta med god mat og drikke i bilen, resten er der alt og vipps så er du på ny tur.

Tips til taktelt brukere:

  • Finn en fin plass å parkere bilen, slik at dere kan nyte både solnedgangen og morgen kaffen.
  • Du trenger ikke å farte Norge rundt i begynnelsen, det er helt sikkert mange flotte plasser i ditt nærområde du fortsatt ikke har utforsket eller vil oppleve mer av.
  • I vognkortet til bilen din står det maks taklast, det er maksvekt som du kan ha på taket når du kjører – og det har ingen ting med hva du kan ha på taket når bilen står stille å gjøre.
  • Blir det uvær så ligger du tørt og trygt i takteltet, men husk å spenne det opp igjen når været blir bedre slik at du får tørket teltet – hvis ikke vil du lett få muggskader.
  • Ikke parker på privat grunn uten at du først har spurt grunneier. Du vil oppleve at de aller fleste grunneierne er positive dersom du spør først.
  • Pakk en liten kasse i bilen med brenner, kokeutstyr, sovepose osv – slikt at det alltid er enkelt og raskt å komme seg på tur.
  • Last ned appen «Park4night» på telefonen og se alle de flotte plassene andre har funnet for deg.

På tide å ta turen til «nye høyder» – skaff det et taktelt – Klikk her >