Art. nr.103299

Aclima WarmWool Overall ¾ W's

Heldekkende ulldress med 3/4 benlengde

• Perfekt til ski og alpint
• 3/4 Heldress i merinoull
• Holder varmen selv om den blir våt

Farge

Størrelse

1599 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Aclima

Størrelsesguide

Bytte og retur

Glem alt som heter ulltrøye, ullongs og lue når du skal i bakken. Aclima har laget den første heldressen i ull på markedet. Et fantastisk plagg der man slipper glippe og snø nedover ryggen.

Produktet har toveis glidelås i front, samt glidelås rundt rumpa og ned på lårene. I tillegg har overallen tommelgrep for å varme hendene. Med samme design som hettegensere fra Aclima kan man velge mellom, rund hals, høy hals eller balaklava. Et revolusjonerende produkt for alle som vil ha det enklest mulig, samtidig som den holder varmen selv om den blir våt. Vår 3/4 - lange overall passer perfekt til ski-, alpin - og telemarksstøvler.

WarmWool er Aclimas mest populære serie. Plaggene i denne serien er laget av Total Easy Care (TEC) - behandlet merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke.

WarmWool produktene isolerer svært godt og kan uten problemer brukes når det er minusgrader i luften. Merinoull sørger også for at kroppslukt ikke fester seg i plagget.

Spesifikasjoner: 

  • Materials: 200G Soft Merino Wool
  • 100% Merino Wool.

Visste du at?
Ull er som kjent veldig bra å bruke når det er kaldt, selv om plagget blir vått. Men visste du at ull også isolerer mot varme utenifra og derfor vil virke avkjølende på varme dager?