Gore-Tex
Art. nr.581-959-1100

Alfa Jerpe A/P/S GTX BOA, Herre

Tur- og jaktstøvel med BOA

- Svært lett
- Stabil
- Komfortabel

Farge

Størrelse

4999 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Alfa

Størrelsesguide

Bytte og retur

Alfa Jerpe A/P/S GTX BOA er en fantastisk lett støvel som kan brukes av jegere eller turgåere. Den er laget i det lette, vedlikeholdsfrie og slitesterke AlfaAir™-materialet. BOA® Fit System muliggjør en presis og enkel tilpasning av støvelen, sammen med memoryfoam rundt ankelen får du en støvel som sitter svært godt på foten. 

Jerpe har et høyt skaft og GORE-TEX membran som gjør den vanntett og pustende. Helkalosjering bidrar også til økt stabilitet og slitestyrke.

EVA mellomsåle som gir deg god støtdemping og stabilitet. Vibram Grip AMG yttersåle sørger for godt grep i variert terreng.

ALFA AIR™
Alfa Air™ består av to laminerte lag. Det ytterste materialet er perforert PU som er svært slitesterkt og vedlikeholdsfritt. Det andre laget kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra god pusteevne, elastisitet eller ekstra isolasjon. Alfa Air-materialet er oppgradert i 2017 for enda bedre slitestyrke!

Gore-Tex®
Vanntett og isolerende lagkonstruksjon som holder deg tørr på føttene, samtidig som det puster. I denne modellen er det benyttet Gore-Tex Performance Comfort som er en membran som ofte brukes i høye hiking-modeller hvor man ønsker ekstra god pusteevne. Vann blir selvsagt sperret ute, samtidig som svetten på innsiden enkelt fordamper ut.

Grip A/M/G yttersåle
Vibram® Grip AMG er en spesiallaget såle utviklet i samarbeid med Vibram og Alfa Test Team. Det unike mønsteret har en spesiallaget gummiblanding som sørger for godt grep og økt friksjon, spesielt på fuktige og løse underlag.

Denne skoen kan brukes til:

  • Smygjakt
  • Jakt med hund
  • Sopp og bærsanking
  • Dagsturer i skog og mark
  • Hytte til hytte turer

Spesifikasjoner:
Vekt: 600 g pr sko/støvel (EU 42)
Skafthøyde: 22 cm (EU 42)Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte