Gore-Tex
Art. nr.C014609967

Crispi Attiva BP GTX, Herre

Lett og robust fjellstøvel med GTX

• Robust og lett fjellstøvel
• Vibram® yttersåle med godt grep
• Vanntett med Gore-Tex

Farge

Størrelse

4299 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Crispi

Bytte og retur

Attiva BP  ser bra ut og perfekt for deg med en aktiv livsstil, som elsker å være på tur i fjell og skog. Med lav vekt og høy komfort er det ingen ting som står i veien for å legge ut på tur.

Den lave vekten kommer av nøye utvalgte materialer tvers igjennom. Kombinasjonene av lær og tekstil ivaretar den robustheten du trenger i en aktiv hverdag med mange gode turer. Tekstilpartiene over vristen sørger for optimal ventilering. Innvendig finner Gore-Tex membranen som holder deg tørr og komfortabel. Skoen har Crispi sin velkjente Instant Fit teknologi, god og behagelig fra dag én.
Med den innebygde EFX- Elasto Flex System – i yttersålen er stabiliteten ivaretatt. Dette er en innstøpt ramme som avstiver og gir en dynamisk fleks og god avvikling for foten i steget. Tilpassede polyuretan materialene ivaretar støtdempingen og komfort.
Yttersålen er av grovmønstret Vibram MegaGrip, som gir gode gripeegenskaper i varierte forhold.

For en bedre og individuell tilpasning går snøringen over tåboksen. Med maljer i fremre del av foten vil du kunne stramme godt til og har gode muligheter til justering etter behov.

Attiva BP har en presis passform, sitter tett og godt på foten. Med en mer presis passform, lav vekt og god stabilitet er dette en støvel som egner seg meget godt for den som setter vekt i fokus, men fremdeles vil ha egenskapene til en fjellstøvel.

Anbefalt til dagsturer, hytte til hytte med moderat oppakning

Vekt: 665 gram pr sko (str. 42)

Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte