Gore-Tex
Art. nr.LA31A

La Sportiva Aequilibrium ST GTX, Herre

Helt rå høyfjellstøvel

• Perfekt til via ferrata, brevandring eller turer i høyfjellet
• Double Heel som øker bremseeffekten i nedoverbakke
• Proppfull av tekniske detaljer
• Svært lett

Farge

Størrelse

5999 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om La Sportiva

Størrelsesguide

Bytte og retur

La Sportiva Aequilibrium ST tar deg bokstavelig talt til nye høyder. Skoen her en perfekt balanse mellom komfort, tekniske funksjoner, lav vekt og slitestyrke. Helt rå fjellstøvel for moderne fjellfolk. Aequilibrium passer utmerket til via ferrata, brevandring, variert terreng og høyfjellsturer.  

Sitter som støpt på foten
Aequilibrium sitter svært godt på foten. Den har en ganske tight passform som kan oppleves som litt smal. Den er forøvrig ikke veldig smal, så dersom du har normale føtter vil den nok passe fint for deg. God snøring som går hele veien ned gjør at skoen snøres godt rundt foten og du vil føle at den sitter som støpt på foten din.

Maksimal komfort
Skoen er laget mest mulig sømløs for å gi føttene dine maksimal komfort. Tunge-konstruksjonen er lukket, noe som gjør den komfortabel, men det gjør også at GORE-TEX membranen går høyt opp inne i skoene. Med 3D flex systemet gir deg full bevegelsesfrihet for ankelen. Skoene har også en myk snøbeskyttelse i toppen. 

Vanntett og lett
Aequilibrium er laget med syntetiske materialer, noe som gjør skoen svært lett. Den har en GORE-TEX Performance Comfort vanntett og pustende membran. I tillegg er ytterstoffet svært vannavisende nylon som gjør at vann/fuktighet renner letter av. 

Best i fjellet
Aequilibrium ST GTX er helt klart en fjellstøvel som trives best i fjellet og som har svært mange gode egenskaper for en vellykket fjelltur. Sålen har en stiv flex i sålen og god ankelstøtte gjør at skoene fint kan brukes på turer med tung sekk og ulendt steinete terreng. Slitesterk Vibram såle med La Sportiva sitt Impact Brake System™. Noe som også skiller denne skoen er 2H double heel, denne sørger for rullende gå egenskaper når du beveger deg i flatt terreng. Hælen er utformet slik at den øker bremseffekten nedover og bidra til at du blir mindre sliten i beina. 

PS! Sjekk ut filmen for full gjennomgang av alle tekniske funksjoner 

Spesifikasjoner:

  • Vekt: 620 gram per sko (42)
  • Kompatibel med stegjern
  • Overdel: Water-repellent high-tenacity Nylon 60.6 with abrasion resistant zones Honey Comb Guard
  • Membran: Gore- Tex® Performance Comfort
  • Såle: Vibram® SpringLug Tech rubber and PU foam inner liningHva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte