Art. nr.63140-200

Scarpa Rush TRK GTX, Herre

Perfekt til dagsturer i fjellet

• Perfekt sko for dagsturer i fjellet.
• Vanntett (GORE-TEX)
• Stabil, lett og med god komfort

Farge

Størrelse

2999 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Scarpa

Størrelsesguide

Bytte og retur

Scarpa Rush TRK GTX er den perfekte skoen for deg som skal gå lange eller korte dagsturer i fjellet. Støvlene er laget med komfort som hovedfokus, noe foten din alltid vil sette pris på. Skoene er lette, har en støtabsorberende såle, god støtte og stabilitet. 100% vanntett og pustende GORE-TEX Extended comfort membran sørger for en tørr og behagelig tur.

Sålen har det nye konseptet til Scarpa med IKS Technology (Interactive Kinetic System) der det er lagt inn 7 støtabsorberende anatomiske soner. Presa® Supergum er materialet som er brukt under skoene, materialet er slitesterkt og gir godt grep i varriert terreng. En stabiliserende ramme i TPU sørger for god stabilitet og vridingsstivhet.

Skaftet har en Autofit 3D krage som er ekstra polstret for maks komfort og best mulig passform. Kragen er helt uten trykkpunkter og følger ankelens bevegelser.

Moderne design blandet med ekte Scarpa-kvalitet gjør denne modellen til et meget godt valg for deg som er glad i å utforske naturen. Dette er rett og slett en veldig bra fjellstøvel!

Spesifikasjoner:

  • Vekt: 555g per sko (str. 42)
  • GORE-TEX Extended Comfort membran
  • Hovedmateriale: Perwanger® 1,9mm semsket skinn
 

Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte