Art. nr.13701D28t

Sherpa Guide XT, Herre

Fantastisk komfortabel tur- og fjellstøvel

• Kjennes fantastisk ut på foten
• Vibram såle med veldig godt grep
• Vanntett membran som holder deg tørr på beina
• Passer perfekt til turer i skogen og lette fjellturer
• Made in Italy


Farge

Størrelse

-40%
1199 ,-

1999 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Sherpa Footwear

Størrelsesguide

Bytte og retur

Guide XT gir deg den perfekte kombinasjonen mellom tur og fjellstøvler. Sliter du med at skinnstøvler ofte kan blir for stive i lettere terreng så er Guide perfekt for deg. Skoene er fantastiske å gå med på stier i skogen og lettere fjellterreng. Du får alle de gode egenskapene en skinnstøvel gir deg, god støtte, fantastisk passform og slitesterk. 

Passform og Støtte

Skoene er laget i dakar skinn imellom 2mm til 2,5mm tykkelse. Skinnet tilpasser seg foten og gir en veldig god passform. Er du flink til å behandle lær/skinnstøvler kan du ha skoene i mange år og gir ekstra god beskyttelse mot vann/fuktighet. Kragen på skoen er formet i elastisk stoff for å avlaste press på senene. Den uttakbare sålen er ergonomisk utformet og har pustende egenskaper. Skoene har kraftige hemper, med låsehempen blir det enda enklere å stramme opp skoene. 

Slitestyrke og Grep

Yttersålen er laget av verdensledende Vibram. Vibramsålen har to forskjellige gummiblandinger som gir skoen lang levetid og fantastisk grep. Mer kompakt blanding rundt helen for mer stabilitet og slitestyrke. Mykere blanding i front for ekstra godt grep også under fuktige forhold. Skoen er forsterket med ekstra kraftig og slitesterkt materiale rundt skoen hvor slitasjen er høyest, dette for å sikre skoene lang levetid.

Vanntett

Skoene har vanntett Spotex t membran som ligger på innsiden av skinnstoffet. Hinder vann å komme inn i skoene og samtidig har pustende egenskaper. Hoved stoffet i skoene er semsket skinn som sørger for en deilig passform.

Sherpa Guide XT er en fjellsko som er utviklet i Norge for Norske forhold. Skoene er laget i Italia. Normale i størrelsen og med nordisk lest.

 

 Spesifikasjoner:

  • Vanntett: Spotex t membran
  • Dakar Cow leather 
  • Vekt: 623g per sko (str 42)Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte

 

Relaterte produkter