• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Sove ute
  • Hjem
  • Fottøy
  • Fjellstøvler
  • La Sportiva Trango Cube GTX
Gore-Tex
Art. nr.LA11J

La Sportiva Trango Cube GTX

Støvlene som elsker krevende terreng!

Overlegen komfort og funksjon i en superlett innpakning!

Farge

Størrelse

3999 ,-

4499 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om La Sportiva

Størrelsesguide

Bytte og retur

La Sportiva Trango Cube GTX er en real fjellstøvel for deg som ferdes i krevende terreng og som trenger mye støtte. Enten du skal bestige høye topper, gå laaangt med tung ryggsekk eller gå på brevandring, så er Trango Cube GTX det rette valget for deg. Dette er IKKE støvelen for deg som skal på blåbærtur.

Det mest unike med denne støvelen er vekten. Her får du maksimal komfort og funksjon i en superlett innpakning. I tillegg er den produsert tilnærmmet helt sømløs, noe som gir ekstremt god komfort. Den har også god demping, slik at føttene føler seg bra etter lange dager i fjellet.

Padding på innsiden tilpasser seg foten og sørger for godt fothold. Lissesystemet gir overlegen stramming, og gjør det svært lett å tilpasse strammingen etter fotformen. La Sportivas 3D-Flex system kjent fra klassikeren Trango S Evo er også integrert i Trango Cube. 3D Flex gir svært god bevegelsesfrihet i ankelen, samtidig som foten støttes godt opp av skoens nedre del. Dette gir mer komfort, og sørger for at du kan plassere mer av sålen på underlaget. EVA demping i hælen sørger for ytterligere komfort på hardt underlag.

Trango Cube er konstruert med et ytre i thermoplast. Dette er svært lett, og gir topp vannavstøtning. Plastmaterialet har også gjort det mulig å gjøre den tilnærmet sømløs. Gore-Tex Performance Comfort sørger for at føttene holdes tørre. Den spesiallagede sålen fra Vibram gir deg overlegent grep, og gir en god trygghetsfølelse i fjellet. Skoene har feste for stegjern med stepinbinding bak. Trango Cube passer perfekt til toppturer, og turer i bratt fjellterreng. Den er også ideell til via ferrata, og lange anmarsjer.

Spesifikasjoner:
Vekt: 1350 gram per par (str: 42)
Overdel: Thermo Tech Injection, og syntetisk materiale
Membran: Gore-Tex Performance Comfort
Såle: La Sportiva CUBE laget av Vibram
Stegjernskompatibilitet: Step-in bak, semiautomatic

Passer til både herre og dame.Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte

 Relaterte produkter