Art. nr.W-058

Topo Specter, Dame

Svært lett løpesko med mye demping

• Superlett asfalt løpesko med mye demping
• Bred tåboks for en naturlig løpsfølelse
• Passer bra for deg med nøytral løpestil
• Sømløs overdel i mesh som ventilerer godt

Farge

Størrelse

2299 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Topo Athletic

Størrelsesguide

Bytte og retur

Underlag: ASFALT

Løpestil: NØYTRAL, SUPINASJON/UNDERPRONASJON


Støtdemping

Respons

Stabilitet


Såle hæl/forfot (mm): 35/30

Dropp: 5 mm

Vekt: 196g / str 38

TEKNISK INFO:

Demping: Pebax Powered® kjerne i et EVA skall

Innersåle: OrthoLite

Topo Specter er en helt rå løpesko med høy såle. Skoen er fantastisk lett og gir god respons og mye demping. Dette er en veldig spennende allrounder til deg som løper på asfalt. Enten korte eller lange løpeturer i variert fart.   

Specter har en bred tåboks, noe som er særegent for Topo sine løpesko. Du får god plass til tærne som bidrar til en god følelse med underlaget og forhindrer krampe i foten. Samtidig hjelper den tærne å justere sin naturlige posisjon for bedre balanse, stabilitet og komfort. Dette går ikke utover passformen, skoen sitter veldig godt på hælen og mellomfoten. Her får du i pose og sekk med romslig tåboks uten at det går utover passformen. En støpt skumkrage og TPU hælkappe sørger for at foten sitter godt i skoen, sammen med et mikrofiberbelte som låser mellomfoten. 

Specter har en høy mellomsåle som består av Pebax superskum kjerne og tradisjonell EVA ramme/skall. Dette gir et stabilt løpssteg, myk demping og mye respons i dempingen og mellomsålen. Innersålen er en Ortholite såle som har antibakterielle egenskaper som forhindrer vond lukt og gir ekstra demping nærmest fotsålen.