Art. nr.M064

Topo Fli-Lyte 5, Herre

Lettvekts løpesko

• Super lett, 212 gram!
• Gir en fantastisk rask og god respons
• Bred tåboks for en naturlig løpsfølelse
• Sømløs overdel i mesh som ventilerer godt

Farge

Størrelse

1899 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Topo Athletic

Størrelsesguide

Bytte og retur

Underlag: ASFALT, TREDEMØLLE

Løpestil: NØYTRAL, SUPINASJON/UNDERPRONASJON


Støtdemping

Respons

Stabilitet


Såle hæl/forfot (mm): 23/20

Dropp: 3 mm

Vekt: 212g / str 42

TEKNISK INFO:

Demping: Zip Foam Core

Innersåle: OrthoLite performance

Topo Fli-Lyte 5 er en svært lett løpesko med rå respons. Perfekt sko om du skal løpe 5 til 10 km eller halvmaraton. Mange bruker også en slik sko til kortere løpeturer med høy intensitet eller intervall trening. Skoene er også veldig godt egnet til å løpe på tredemølle. Føles helt fantastisk ut på foten.

Fli-Lyte har en bred tåboks, noe som er særegent for Topo sine løpesko. Du får god plass til tærne som bidrar til en god følelse med underlaget og forhindrer krampe i foten. Samtidig hjelper den tærne å justere sin naturlige posisjon for bedre balanse, stabilitet og komfort. Dette går ikke utover passformen, skoen sitter veldig godt på hælen og mellomfoten. Her får du i pose og sekk med romslig tåboks uten at det går utover passformen.

EVA sålen som er brukt i denne skoen heter Zipfoam Core, denne gir god demping med en rask og veldig god respons. En annen fordel er at Zipfoam bevarer dempingen bedre over tid enn tradisjonelle EVA dempemateriale. Innersålen er en Ortholite såle som har antibakterielle egenskaper som forhindrer vond lukt og gir ekstra demping nærmest fotsålen.