Art. nr.LA36T

La Sportiva Bushido II, W's

Oppgradering av testvinneren Bushido

• Oppgradert versjon
• Laget for løping i fjellet
• Kanonbra grep

Farge

Størrelse

1999 ,-

Valgt størrelse ikke på lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om La Sportiva

Størrelsesguide

Bytte og retur

Bushido II er en oppgradering av fjell-løpeskoen Bushido fra La Sportiva. Dette er en løpesko som er ypperlig for alt fra konkurranse og trening, til turer i skog og mark.

Det nye med Bushido II er at det er lagt inn ekstra demping i helen, samt at kanten bakerst på skoen er litt mykere, slik at skoen sitter mer komfortabelt på foten. I tillegg er materialene som brukt på overdelen av skoen enda mer slitesterke og tåler enda røffere terreng.

Foruten de nye endringene er de fleste av detaljene som var så bra med Bushido også med på Bushido II. Yttersålen har samme grepsmønster og gummiblanding og gir en god kombinasjon av godt grep og god slitestyrke.

Bushido er en løpesko som er laget for terrenget. Den er stabil og takler steiner, røtter og kvister uten problemer. Skoen er konstruert slik at man trekker med seg hele overdelen rundt foten når den snøres, noe som gir en fantastisk løpsfølelse.

Godt grep
Sålen er egenutviklet av La Sportiva og er en blanding av sålene Frixion XF og AT. FriXion XF sålen gir et glimrende grep selv på vått og sleipt underlag, mens AT passer for hardt underlag. Ved å benyttte en kombinasjon av dette får man en såle som kan benytttes på alle typer underlag, noe som gjør dette til en svært allsidig løpesko.

God demping og støtte
Bushido er kategorisert av La Sportiva til å være en sko som passer for mellomdistanse-løp og er perfekt til terreng- og motbakkeløp, samt til trening i skogen eller på fjellet. Den har nå også enda bedre demping og god stabilitet. Den gode stabiliteten kommer av "STB Control"-konstruksjonen som består av en TPU-ramme som "pakker" seg rundt foten. Dette bidrar også til god reaksjonsevne og lav vekt.

Deilig passform
Så fort man tar skoen på foten og snører den kjenner man at denne sitter meget godt. Den føles nesten som en sokk.

Teknisk informasjon:
Vekt: 305 g per sko(str 42)
Lest: Racing
Yttersåle: FriXion XT / V-Groove™ med Impact Brake System
Drop: 6mm