Art. nr.32888

Dynafit Sky DNA, Herre

Ultralett terrengløpesko

• Ultralett og innovativ terrengløpesko
• Mest responsive løpskoen til dynafit
• Puster svært godt
• Vibram Megagrip såle som gir fantastisk grep

Farge

Størrelse

-40%
1379 ,-

2299 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Dynafit

Størrelsesguide

Bytte og retur

Underlag: TERRENG    MOTBAKKE/TEKNISK


Støtdemping

Respons

Stabilitet


Såle hæl/tå (mm): 19mm/15mm

Dropp: 4 mm

Vekt: 239g / str 42

TEKNISK INFO:

Yttersåle: Vibram Megagrip

Demping: Pebax dempet mellomsåle

Innersåle: Dempet EVA, interert 

Dynafit Sky DNA er den mest tekniske, responsive og letteste løpeskoen til Dynafit. Passer veldig bra til teknisk krevende terreng, motbakke og som en konkurranse sko. 

Passform

Sky DNA har en tettsittende og presis passform rundt midtfoten, i tåboksen gir skoene større rom og garanterer ideell stabilitet og kontroll i høy fart nedover. Du får også doble lisser som gir en presis, og tettsittende passform. Her kan du snøre igjen slik at skoen former seg perfekt etter foten din. I tillegg blir skoen levert med en ekstra innersåle (volume reducer) om du vil ha en tightere passform.

Andre detaljer

Skoen har en åpen mesh konstruksjon for å gi den beste ventilasjonen. Pebax mellomsåle gir mer energi tilbake i hvert steg. Sålen er svært responsiv og vekten er redusert med hele 30% kontra vanlig EVA . Skoene blir produsert med integrert innersåle for å oppnå maksimal kontakt med underlaget. Yttersålen er Vibram sin MegaGrip Litebase, denne sikrer lav vekt og ekstremt godt grep. Dette kommer godt med på tekniske stier og sleipt underlag.