Gore-Tex
Art. nr.LA26U

La Sportiva Crossover 2.0 GTX, W's

Den ultimate terrengløpeskoen for løping og turer i gjørme og snø.

Farge

Størrelse

-30%
1889 ,-

2699 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om La Sportiva

Størrelsesguide

Bytte og retur

Crossover 2.0 GTX er skoen for deg som ønsker å løpe ute hele året og vil ha supert grep uansett føre, samt tørre og varme føtter i gjørme, slaps og sprengkulde. 

Bruksområde
Denne skoen er primært laget for løping i snø og gjørme og passer derfor perfekt for deg som liker å løpe ute i vintermånedene. Skoen passer også svært godt for deg som liker å gå turer ute på vinteren og som ønsker en lett og god sko. Er du en av de som elsker å bruke Ultra Raptor på turer, så kommer du til å digge å bruke Crossover 2.0 GTX om vinteren.

Integrert gamasje
En av de unike tingene med denne skoen er at den har en integrert gamasje, noe som vil hindre at snø og gjørme trenger inn i skoen. Gamasjen kan strammes i toppen.

GoreTex®
I tillegg til gamasjen har Crossover 2.0 også GoreTex®. Dette sørger for at du holder deg tørr på beina, samtidig som skoen puster.

FriXion® sålen sørger for ekstra godt feste
La Sportiva sine løpe sko kommer med forskjellige såler, basert på bruksområde. Crossover 2.0 GTX har FriXion® AT sålen. Dette er en såle som er laget av en relativt myk og lett gummiblanding som sørger for en god balanse mellom optimalt grep og god slitestyrke. Sammenlignet med sålen som er brukt på Ultra Raptor, så er denne sålen litt hardere, noe som gir denne skoen enda bedre holbarhet/slitestyrke.

Spike-kompatibel
Dersom du ønsker ekstra grep om vinteren kan du kjøpe ekstra spikes som skrues inn på spesielle områder på sålen. Disse områdene er godt merket. Dersom du ønsker å kjøpe spikes, kan du finne disse blandt "Relaterte produkter".

Teknisk informasjon
- 355g per sko (str 38)
- Lest: Tempo 2 Ergo
- Fit: Medium
- GoreTex® membran
- Drop: 10mm
- Yttersåle: La Sportiva FriXion® med Impact Brake SystemHva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Litt liten i størrelsen. Kjøp ett hakk større enn du normalt kjøper

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte

 Relaterte produkter