Art. nr.33082-202

Scarpa Ribelle Run XT GTX, Dame

Lett og godt dempet tursko

• God stabilitet og demping på varriert underlag
• Vanntett (GORE-TEX)
• Behagelig passform, sitter som støpt på foten
• Kan brukes til løping og gåturer i terrenget

Farge

Størrelse

-27%
1899 ,-

2599 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Scarpa

Størrelsesguide

Bytte og retur

Ribelle Run XT GTX er skoen for deg som ønsker god komfort når du skal ut på tur. Skoen har lav vekt, god støtdemping og er stabil. Noe gjør denne modellen godt egnet til turer i lett fjellterreng eller i skogen. Ribelle Run XT er i utganspunktet en terrengløpesko, men vi syntes den egner seg helt supert som en ultrakomfortabel tursko. Skoen kan fint brukes til både løping og gåturer. 

PRESA® TRN-05 er en såle utviklet for mellom- og langdistanseaktiviteter i et fjellmiljø, på stier og forskjellige tekniske nivåer. Det ergonomiske skaftet i glassfiber hjelper og støtter rulleovergangen ved hvert trinn. De slitesterke knastene gjør denne sålen holdbar og trygg. Samt at den gir et sikkert grep som klamrer seg fast til ulikt underlag.

Overdel laget av 100 % resirkulert polyester og nylon, designet for å støtte enhver fotform med en tettsittende og komfortabel passform for langvarig bruk. GORE-TEX Invisible Fit membran sørger for en vanntett sko uten å gå på akkord med passform, fleksibilitet og vekt. 

Moderne design blandet med ekte Scarpa-kvalitet gjør denne modellen til et meget godt valg for deg som er glad i å utforske naturen.

Spesifikasjoner:

- Vekt: 300g per sko (str. 38)
- GORE-TEX Invisible Fit
- Drop: 6mm

 

Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte