Art. nr.MT

Veriga Mount Track brodder

Til krevende fjellturer

• Ekstremt godt grep
• Glimrende til krevende fjellturer
• Leveres med hard box bag med karabinkrok
• Komfortable å bruke

Størrelse

699 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Mount Track har vulgært godt grep, og er broddene for deg som ønsker det aller beste. Glimrende til krevende fjellturer, proffesjonelt bruk og for jegere. Komfortable å bruke og sitter veldig godt på støvlene. Produsert i varmebehandlet edelstål. Hele 12 klør!

Størrelse M (36-40)
Størrelse L (41-44,5)
Størrelse XL (45-48)

Jakt & Fiske April 2019:
Med 12 stk. 15 mm lange pigger, solid kjetting og kraftig gummi, gir Mount Track- broddene fra Veriga spikerfeste og slitestyrke i toppklasse. Det er nesten så det blir litt for mye av det gode.

Veriga har siden 1922 produsert kjettinger til anleggsmaskiner, traktorer og lastebiler, og er i dag en av Europas ledende produsenter av dette. De har en liten avdeling for sport som produserer brodder. Med Verigas kunnskaper om stålkvaliteter, herdinger og legeringer, har de fått frem en serie med brodder i verdensklasse. De leverer mye brodder til profesjonelt bruk som offshore, fiske og fjellguider. Ønsker du deg toppkvalitets brodder  beregnet til å vare år etter år, kan det være smart å se på broddene fra Veriga. De koster litt mer enn andre brodder i innkjøp, men brukskostnadene sett over tiden du har broddene er svært lav.