Art. nr.W069-DR

Topo Atmos, Dame

Nøytral løpesko med maks demping

• Perfekt for deg som ønsker maks demping
• Mykt dempe materiale
• Bred tåboks for en naturlig løpsfølelse
• Passer bra for deg med nøytral løpestil
• Sømløs overdel i mesh som ventilerer godt

Farge

Størrelse

2199 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Topo Athletic

Størrelsesguide

Bytte og retur

Underlag: ASFALT

Løpestil: NØYTRAL, SUPINASJON/UNDERPRONASJON


Støtdemping

Respons

Stabilitet


Såle hæl/forfot (mm): 38/33

Dropp: 5 mm

Vekt: 223g / str 38

TEKNISK INFO:

Demping: Zip Foam

Innersåle: OrthoLite

Topo Atmos er en fantastisk godt dempet løpesko for deg som skal løpe langt, driver opptrening, akkurat startet å løpe eller ønsker mye demping i sålen. Selv med mye og mykt dempe materiale føles skoen fortsatt lett på foten. Et sikkert valg.  

Atmos har en bred tåboks, noe som er særegent for Topo sine løpesko. Du får god plass til tærne som bidrar til en god følelse med underlaget og forhindrer krampe i foten. Samtidig hjelper den tærne å justere sin naturlige posisjon for bedre balanse, stabilitet og komfort. Dette går ikke utover passformen, skoen sitter veldig godt på hælen og mellomfoten. Her får du i pose og sekk med romslig tåboks uten at det går utover passformen. En støpt skumkrage og TPU hælkappe sørger for at foten sitter godt i skoen, sammen med et mikrofiberbelte som låser mellomfoten. 

Dempematerialet som Topo bruker i denne skoen heter ZipFoam. Denne sammen med EVA bidrar til både god demping og respons i sålen. Zipfoam har også fordel med at de bevarer dempingen bedre over tid enn tradisjonelle EVA dempemateriale. Innersålen er en Ortholite såle som har antibakterielle egenskaper som forhindrer vond lukt og gir ekstra demping nærmest fotsålen.