Liten i str
Art. nr.EPIC-M005

Baffin Icebreaker

Temp grense -70°C

• Varm og komfortabel
• Lang gamasje som hindrer snø i å komme inn
• Lett

Farge

Størrelse

-27%
1899 ,-

2599 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Baffin

Størrelsesguide

Bytte og retur

Baffin Icebreaker er laget for skikkelige eventyr. Her får du en vinterstøvel som er temperaturgradert med -70° C og spekket med fine detaljer.

Høy snøgamasje
Den har en gamasje som er uttrekkbar og vil derfor på en utmerket måte hindre snø i å komme inn i støvlene. Når du ikke trenger den lange gamasjen kan den rulles sammes og "gjemmes" bak den korte gamasjen.

Icebreaker er kompatible med truger.

Sitter godt på foten
Støvlene er lette, komfortable og har lang snøring som sørger for at støvlene sitter godt på foten. Såpass kraftige vinterstøvler gjør seg aller best til mer statiske aktiviteter, slik som f.eks hundekjøring og scooterkjøring eller til lek og moro med barna utendørs.

Uttakbar innerstøvel
Hele innerstøvelen er uttakbar, noe som gjør det enklere å tørke de dersom de blir våte eller svette. Innerstøvelen består av flere lag for å gi best mulig isolasjon mot kulde og vind.

EPIC-serien
Icebreaker er en del av Baffin sin Epic-serie. Alle modellene her er tekniske, lette ekspedisjonslignende støvler. De har en egen sålekonstruksjon som sørger for å fange varmen under føttene, samtidig som yttersålen har er design og gummiblanding som gir godt grep, selv i veldig kalde situasjoner.

Spesifikasjoner:

  • Vekt: ca 1500g per støvel (str 42)
  • Høyde: 33cm
  • Herremodell